Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων: "Η Κεφαλονιά υποβαθμίζεται σιγά - σιγά σε βραχονησίδα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 16:01

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων: "Η Κεφαλονιά υποβαθμίζεται σιγά - σιγά σε βραχονησίδα"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ«ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των φοιτητών και των καθηγητών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων απέναντι στο παρακμιακό σχέδιο ΑΘΗΝΑ. Δυστυχώς η Κεφαλονιά υποβαθμίζεται σιγά - σιγά σε βραχονησίδα προς εκποίηση και το ανθρώπινο δυναμικό της μετανάστες στο εξωτερικό.

Γίνεται ολοφάνερη κλοπή του πνευματικού και πολιτιστικού αποθέματος του νησιού μας! Το Αθηνοκεντρικό κράτος μας στερεί ένα – ένα τα εργαλεία που στοχεύουν στην πρόοδο και ευημερία μας. Εγκαλούμε τον εμπνευστή του σχεδίου ΑΘΗΝΑ ως ανιστόρητο, εχθρό της περιφερειακής ανάπτυξης και μερκελικό ψαλιδοχέρη.

Το σχέδιο αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι κάποιοι ζούνε σε γυάλινα κλουβιά και εκτελούν άνωθεν εντολές. Η κοινωνία μας δεν πρέπει να έχει καμία εμπιστοσύνη σε υποσχέσεις κι εφησυχασμούς, όσο η χώρα μας βρίσκεται υπό τη διοίκηση των δανειστών.

Η Κεφαλονιά, τόπος παράδοσης του ριζοσπαστισμού και των οραμάτων του διαφωτισμού και της πνευματικής καλλιέργειας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ!

Ελπίζουμε ότι η τοπική κοινωνία και οι φοιτητές θα σταθούν στο πλευρό όσων θα κληθούν να αντισταθούν και στην επερχόμενη κατάργηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων
Κεφαλληνίας & Ιθάκης – «Νίκος Παγουλάτος»


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250