Ευχές Πρ. Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Ληξουρίου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:43

Ευχές Πρ. Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Ληξουρίου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

 Άλλη μια σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της. Άλλη μία γενιά θα κλιθεί να δώσει σημαντικές εξετάσεις για το μέλλον της. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα παιδιά μας, που σε χρόνια δύσκολα και συνθήκες αντίξοες γίνονται άξιοι αγωνιστές του μέλλοντος και πηγή ελπίδας για εμάς.

Καλή επιτυχία σε όσους επιτύχουν αλλά και σε όλους όσους θα αποτύχουν, γιατί σκοπός δεν είναι μόνο να πετύχεις στις εξετάσεις των γνώσεων αλλά ο ύψιστος σκοπός είναι η επιτυχία στις καθημερινές εξετάσεις της ζωής.

Ο κύριος σκοπός είναι όλοι μας να γίνουμε άνθρωποι χρήσιμοι στο κοινωνικό σύνολο, με ήθος, καλή καρδιά, πρεσβευτές των αξιών της ελευθερίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτές οι αξίες δε κερδίζονται με εξετάσεις. Μέσα από τις εξετάσεις που οδηγούν στην ανώτερη γνώση και εκπαίδευση θα αποκτήσουμε ένα επιπλέον εφόδιο στη ζωή μας που αν το συνδυάσουμε με όσα προείπαμε θα γίνουμε καλοί άνθρωποι με ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες.

Μη ξεχνάτε σημασία έχει το ταξίδι, όχι τόσο ο προορισμός. Αυτό το νέο, το καινούριο ταξίδι ξεκινάει σύντομα για εσάς. Καλή διαδρομή στο ταξίδι της ζωής σας και φροντίστε από κάθε μέρος που περνάτε να αφήνετε πίσω σας ένα όμορφο λουλούδι να αναβλύζει το δικό σας άρωμα. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες και πιο δύσκολες εξετάσεις, αυτό θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο για το δικό μας μέλλον αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

Με εκτίμηση,

Ζαρκάδας Αχ. Ευάγγελος

Πρ. Β/μιας Σχολικής Επιτροπής

Δήμου Ληξουρίου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250