Οι σημαντικότερες ειδήσεις της Παρασκευής (16/4)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 10:39

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της Παρασκευής (16/4)

Υπεγράφη η τελική συμβολαιογραφική πράξη Δωρεάς από την οικογένεια Γεράσιμου Σκλάβου των έργων του σπουδαίου Γλύπτη!

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή η τελική Συμβολαιογραφική Πράξη Δωρεάς από την οικογένεια Σκλάβου των έργων και του αρχείου του Γλύπτη ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ.
Τη Συμβολαιογραφική Πράξη υπέγραψαν τα αδέλφια του καλλιτέχνη και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ο οποίος από τις πρώτες ημέρες της θητείας του έθεσε στόχο την απόκτηση της συλλογής με την παράλληλη αξιοποίηση του κτηρίου της πρ. τράπεζας Ελλάδος.


Πόρος : Έως 31/5 οι συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης

Οι εργασίες σύνδεσης ακινήτων με το δίκτυο της αποχέτευσης πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/05/2021 πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.  Η σύνδεση με το δίκτυο της αποχέτευσης είναι υποχρεωτική και η μη πραγματοποίησή της αποτελεί πολεοδομική παράβαση.


Αργοστόλι: Το "I LOVE KEFALONIA" ομορφαίνει και πάλι την παραλιακή και διαφημίζει το νησί μας! (εικόνες)

Τοποθετήθηκε ξανά πριν από λίγο από συνεργείο του Δήμου, η εγκατάσταση "I LOVE KEFALONIA" στην παραλιακή Αργοστολίου απέναντι από τον οίκο Ευγηρίας. 


3 νέα κρούσματα στην Κεφαλονιά

Νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων (824) και 91 θάνατοι


Ιθάκη: Εγκρίθηκε νέα Μονάδα αφαλάτωσης για Βαθύ και Περαχώρι

Εεγκρίθηκε η επιχορήγηση του Δήμου Ιθάκης,με ποσό 150.000,00€) για την υλοποίηση της προμήθειας μιας μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 300 κ.μ./ημέρα για να εγκατασταθεί στις ήδη υπάρχουσες μονάδες αφαλάτωσης στο βαθύ για κάλυψη των αναγκών σε Βαθύ και Περαχώρι.


Γ' Εθνική: Απέκτησε Δαλκαφούκη ο Παλληξουριακός

 Η ομάδα ανακοίνωσε συμφωνία με τον μεσσήνιο ποδοσφαιριστή ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ Βασίλη (γεννημένος το 1997) o oποίος αγωνίζεται ως επιθετικός κι αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ