Απέκλεισαν και το λιμάνι της Σάμης για το Μαντζαβινάτειο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:21

Απέκλεισαν και το λιμάνι της Σάμης για το Μαντζαβινάτειο

Με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια απ' το Νοσοκομείο» και το συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού της Σάμης συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις για την μη συγχώνευση του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Ληξουρίου. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος Ισχυρή Λιμενική και αστυνομική δύναμη για τα δεδομένα του νησιού περίμενε τους Ληξουριοτες στην είσοδο του λιμένα, και επέτρεπαν την είσοδο μόνο σε όσους είχαν εισιτήριο.

Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες προς τους ένστολους, από τον πρόεδρο της επιτροπής Γεράσιμο Θεοτοκάτο, τον πρόεδρο του Μαντζαβινάτειου Διονύση Μαρκάτο του δημοτικού σύμβουλου Διονύση Αραβαντινού αλλά και πολιτών.

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα με την άφιξη του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, όπου μαζί με τους τέως δημάρχους Ληξουρίου Γεράσιμο Θεοτοκάτο (πρόεδρο επιτροπής), Βασίλη Ρουχωτά, Νόπη Αλεξανδροπούλου,τον αντιδήμαρχο Παλλικής Βεγγέλη Θεοφιλάτο, τον πρόεδρο του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Διονύση Μαρκάτο, τους δημοτικούς συμβούλους Ελπίδα Κατσαίτη και Διονύση Αραβαντινό, τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Παλλικής Κώστα Τσίκλη τον σύμβουλο Ν. Αραβαντινό, ανεβήκαν στον καταπέλτη (πόρτα) του πλοίου και δεν επέτρεψαν τον απόπλου για αρκετή ώρα.

Μαζί τους στον αγώνα αυτό ήταν εργαζόμενοι του νοσοκομείου, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και απλός κόσμος που δεν θέλει να κλείσει το νοσοκομείο.
https://www.youtube.com/watch?v=ZEMnZqYo0hk

{phocagallery view=category|categoryid=384|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250