Όμορφη κίνηση! Το 2ο Λύκειο Αργοστολίου συγκεντρώνει τρόφιμα για τα παιδάκια του Ελληνικού Παιδικού χωριού στο Φίλυρο, Θεσσαλονίκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 15:37

Όμορφη κίνηση! Το 2ο Λύκειο Αργοστολίου συγκεντρώνει τρόφιμα για τα παιδάκια του Ελληνικού Παιδικού χωριού στο Φίλυρο, Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε είναι ακόμη πιο δύσκολη για τα παιδάκια του Ελληνικού Παιδικού χωριού στο Φίλυρο, Θεσσαλονίκης. Το ίδρυμα αυτό στεγάζει 38 παιδιά και η κατάσταση αυτή το έχει οδηγήσει σε τραγική οικονομική κατάσταση. Εάν δεν εξασφαλίσει τα στοιχειώδη, τρόφιμα και θέρμανση, θα αναγκαστεί να κλείσει. Αυτό αντιλαμβάνεστε αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα στην ψυχική υγεία των παιδιών, τα οποία θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν από τον οικείο τους χώρο, να χωρίσουν από τα υπόλοιπα παιδιά, να γκρεμίσουν τις σχέσεις που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους και να τοποθετηθούν ξαφνικά σε διαφορετικούς χώρους φιλοξενίας. Δυστυχώς για τα παιδιά αυτά οι δεσμοί αυτοί είναι το μόνο σταθερό που έχουν στη ζωή τους.

Όλοι μαζί μπορούνε να εμποδίσουμε αυτό να συμβεί.

Στο σχολείο μας, 2ο Λύκειο Αργοστολίου στο Περιφερειακό, συγκεντρώνουμε τρόφιμα τα οποία μπορείτε να τα αφήσετε από τις 7.30 το πρωί μέχρι 2.00 το απόγευμα.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε με διαφορετικό τρόπο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 231233033,2310678460,2310677556 ή να επισκεφτείτε το site http://www.paidikoxorio.gr/web/.

Ευχαριστούμε πολύ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250