Νέα, πολύ αυστηρά μέτρα εισόδου στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (UPD)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 13:28

Νέα, πολύ αυστηρά μέτρα εισόδου στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (UPD)

 Κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για μείωση των προγραμματισμένων χειρουργείων, καθώς και των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19,

ανακοινώνεται ότι

Στο Γ.Ν. Κεφαλληνίας

1.Στην εξωτερική είσοδο (θυρωρείο), θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των εισερχομένων στο χώρο του νοσοκομείου, πεζών και οχημάτων. Αφού προηγηθεί θερμομέτρηση και λήψη αδρού ιστορικού, οι ασθενείς θα κατευθύνονται προς το αντίστοιχο ΤΕΠ (Γενικό, Παιδιατρικό, Μαιευτικό).

2.Απαγορεύεται το επισκεπτήριο καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

3.Επιτρέπεται η παραμονή ενός και μόνο συνοδού ανά ασθενή, εφόσον κριθεί απαραίτητη απ΄ το θεράποντα Ιατρό, ο οποίος θα υπογράφει και την άδεια εισόδου.

4.Απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, πλην του προσωπικού.

5.Η οποιαδήποτε συναλλαγή με το Γραφείο Κίνησης Εξωτερικών Ασθενών (προγραμματισμός ραντεβού, έκδοση εισιτηρίων για τα εξωτερικά ιατρεία  κ.λ.π.) πραγματοποιείται από εξωτερική θύρα , χωρίς να είναι απαραίτητη η είσοδος του πολίτη στον κύριο χώρο του νοσοκομείου.

6.Σας υπενθυμίζουμε ότι το Νοσοκομείο εφημερεύει καθημερινά και παραμένει στη διάθεση των πολιτών οποιαδήποτε ώρα, προς αντιμετώπιση προβλημάτων που τους απασχολούν, ιδιαίτερα όταν επιμένουν και τα οποία δεν θα πρέπει να παραμελούνται αυτή την περίοδο.

Παρακαλούμε θερμά για τη συμμόρφωση των πολιτών στις παραπάνω οδηγίες, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των υπηρετούντων στο Νοσοκομείο.

Ο Διοικητής του ΓΝ Κεφαλληνίας α.α

Παυλάτος Χρήστος




00 inkefalonia general ad 300X250