Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:19

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την Παρασκευή 25-09-2020,  τηλεδιάσκεψη με θέμα: "Συνεργασία ΠΔΕ, Δ/ντών Εκπαίδευσης και Ιατρικών Συλλόγων Ιονίων Νήσων για την ενημέρωση covid-19".

Στην τηλεδιάσκεψη ελαβαν μέρος οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, καθώς και οι Πρόεδροι/Εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων των 4 νησιών. Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, κ. Πέτρος Αγγελόπουλος. Συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία των νησιών του Ιονίου, οι απόψεις και οι στάσεις μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Στόχος η συνεργασία μεταξύ Σχολικών Μονάδων, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με τους Ιατρικούς Συλλόγους κάθε περιοχής. Η πρόληψη και η  αντιμετώπιση των περιστατικών μας αφορά όλους.
Οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν με τους Δ/ντες Εκπ/σης, τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους covid-19, τους Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων, τους  εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων και τους Πρόεδρους των Ιατρικών Συλλόγων. 

Καλή δύναμη στο έργο όλων!