Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:02

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς.

Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο κομμάτι της Κεφαλονιάς έχει αποκατασταθεί ενώ συνεχίζουν να δίνουν νερό σε περιοχές που δεν είχαν. Πιο συγκεκριμένα ο κος Σπαθής επισήμανε: «Δώσαμε στην Σκάλα νερό. Στο Ληξούρι υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα και δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αντλιοστάσιο. Η υδροφόρα είναι στο Ληξούρι και δίνει νερό». Επίσης, τόνισε ότι στην Άσσο και στην Αγία Ευφημία περιμένει να δοθεί ρεύμα και παράλληλα ανέφερε ότι θα πάρει αρκετές μέρες να φτιαχτεί το δίκτυο.

Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως έχει επισκεφθεί τις περισσότερες περιοχές της βόρειας Κεφαλονιάς, όπου και διαπίστωσε τις μεγάλες καταστροφές που έχει δεχτεί το οδικό δίκτυο. «Το ότι δεν είχαμε θύματα είναι ευτύχημα. Όποιος δεν βρεθεί στις περιοχές δεν καταλαβαίνει τι έγινε» τόνισε ο πρόεδρος και ενημέρωσε ότι το επιμελητήριο ανταποκρίθηκε και βοήθησε όπου χρειάστηκε ενώ επισήμανε πως θα ζητήσει και φορό – ελαφρύνσεις για τους επιχειρηματίες καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Φέτος δεν υπήρξε τουριστική σεζόν, ήρθε και ο Ιανός. Πρέπει να γίνουν πράγματα».

πηγη: 965.gr




00 inkefalonia general ad 300X250