Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Μιχάλη Βαγγελάτου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 17:35

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Μιχάλη Βαγγελάτου

Παναγής Καππάτος 

Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον τ. Δήμαρχο Αργοστολίου Μιχάλη Βαγγελάτο. Έναν Άνθρωπο διακριτικό και ευγενή που τίμησε τον Δήμο Αργοστολίου, την τοπική μας κοινωνία και την Παράταξή μας με την παρουσία και τη δράση του. Η μητέρα μου, Καίτη Καππάτου, είχε την τιμή να διατελέσει δημοτική σύμβουλος Αργοστολίου επί Δημαρχίας του. Στη σύζυγό του Πολύμνια, τις κόρες του Άσσα και Μαρίζα, την εγγονή του και τους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Με σεβασμό και αγάπη, θα τον θυμόμαστε πάντα.

Με τιμή, Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Δημάρχου Αργοστολίου, Μιχάλη Βαγγελάτου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

***

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκαμε την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Μιχάλη Βαγγελάτου . Ο Μιχάλης Βαγγελάτος ξεχώριζε για την μαχητικότητα του , το δυναμισμό και το θάρρος της άποψης του . Υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Ευαισθησία, Ευσυνειδησία, Εντιμότητα και Εργατικότητα, είχε άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου και τους προσέφερε αγάπη και στήριξη .

Εκφράζουμε προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και την ανθρώπινη συμπαράσταση μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο Τα Μέλη

***

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του τέως Δημάρχου Μιχάλη Βαγγελάτου.

Υπήρξε ένας εκλεκτός συμπολίτης που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το Δήμο Αργοστολίου με τα τότε όρια του και άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία του.

Στη μνήμη μου θα παραμένουν οι ευγενικές του υποδείξεις για θέματα της πόλης του Αργοστολίου  κατά την διάρκεια της δικής μου θητείας.

Θέρμα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι αγαπητέ Μιχάλη.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

***

Σωτήρης Κουρής

Εφυγε από κοντά μας ένας αγαπητός φίλος και συμμαχητής.  

Ήταν ένας άνθρωπος , συνετός , ηθικός , προσηνής και προ πάντων καλοκάγαθος χωρίς αυτό να του μειώνει την μαχητικότητα και την δυναμική που είχε για την διεκδίκηση θεμάτων που είχαν σχεσει με το κοινωνικό σύνολο.

Ήταν ένας πετυχημένος Εργολαβος Δημοσίων Εργων και πολλά εργα στην Κεφαλονιά μας φέρουν την σφραγίδα του για την τελειότητα κατασκευής τους.

Ήταν ένας δυναμικός Προεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που μας ενέπνεε και μας καθοδηγούσε.

Ήταν ένας πετυχημένος κατά γενική ομολογία Δήμαρχος Αργοστολιου ο οποίος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της πόλης και των γύρω περιοχών.

Σχεδίασε , και πραγματοποίησε εργα ουσιαστικά για την πορείας της πόλης του Αργοστολιου που μέχρι και σήμερα φέρουν την σφραγίδα του.

Ήταν πάντα συνεργάσιμος με τους Δημοτικούς του Συμβούλους και τους πολίτες και πάντα οι πόρτες του γραφείου του ήταν ανοικτές για κάθε συζήτηση.

Είχαμε μία άριστη συνεργασία και μια φιλική σχέση τόσο σε επαγγελματικό όσο και πολιτικό επίπεδο.

Μου εμπιστεύθηκε την Πολιτιστική και Καλλιτεχνική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου όπου δημιουργήσαμε μία νέα τομή στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου.

Συνεργαστήκαμε για λίγο με την ιδιότητα μου του Επαρχειακου Συμβούλου Κραναίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Η προσωπικότητα του Μιχάλη Βαγγελατου για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του ήταν μία φιλική και ζεστή σχέση που περιείχε την αγωνία για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανος που συνεργάστηκα και δημιούργησα μαζι του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Σωτήρης Κουρής

Αντιπεριφερειαρχης Ιονίων Νήσων

Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου.

Αργοστόλι 11/8/2020

***

Αντιπ/ρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

«ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ»

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Σταύρος Π. Τραυλός, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τη συμπαράσταση του, στην οικογένεια της Μαρίζας Βαγγελάτου, για το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, Μιχάλη Βαγγελάτου.

Ο εκλιπών, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα ως Δήμαρχος Αργοστολίου, το διάστημα 1987 έως 1990, καθώς, υπήρξε και για σειρά ετών ένας εξαιρετικός συνάδελφος μηχανικός. Αντί στεφάνου, προσφέρει στη Μνήμη του, χρηματικό ποσό στο ορφανοτροφείο Αργοστολίου «Ο ΣΩΤΗΡ».

Ας είναι Καλό & Ευλογημένο το τελευταίο Του ταξίδι.

***

ΠΕΔ-ΙΝ

Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Μιχάλη Βαγγελάτου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

Ο Μιχάλης Βαγγελάτος ήταν ένας αγαπητός συμπολίτης μας, εξαίρετος επαγγελματίας και οικογενειάρχης με ενεργή παρουσία στη ζωή της πόλης μας.

Ένας άνθρωπος με ιδέες, απόψεις και προτάσεις, που διατύπωνε δημόσια και συμμετείχε στον κοινωνικό διάλογο.

Ένας άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός, με ήθος και ανθρωπιά, που θα μας λείψει.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Αλέξανδρος Παρίσης

Πρόεδρος ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

 ***

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση ότι εφυγε απο την ζωή ο πρώην δήμαρχος Αργοστολίου Μιχάλης Βαγγελάτος.

Είχε διατελέσει δήμαρχος Αργοστολίου την περίοδο 1987-1990 και η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Το Inkefalonia εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR




00 inkefalonia general ad 300X250