"ΦΑΡΟΣ": Πρόσκληση συμμετοχής στον εθελοντικό καθαρισμό του Κουτάβου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 09:41

"ΦΑΡΟΣ": Πρόσκληση συμμετοχής στον εθελοντικό καθαρισμό του Κουτάβου

ΦΑΡΟΣ Δημοτική Κίνηση Αργοστολίου

Δελτίο Τύπου

Συμπολίτες/Συμπολίτισσες,

Να 'μαστε πάλι εδώ... οι δρόμοι τρέχουν χιαστί, όπως λέει ο ποιητής και επιβεβαιώνει η πραγματικότητα.

Είναι φυσική νομοτέλεια λοιπόν να ξανασυναντηθούμε, να ξαναγνωριστούμε, βρίσκοντας μαζί, παρέα, το βηματισμό να πορευθούμε στη νέα “κανονικότητα”. Ας προσπαθήσουμε να την κάνουμε πιο άμεση, πιο ανθρώπινη και πιο ηθική.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να ενωθούμε, να δώσουμε χρώμα και ζωή στην πόλη μας, να αποκαταστήσουμε τις αόρατες συνδέσεις και το ψυχικό της τοπίο, ξεκινώντας από τον Κούταβο και την Αρχαία Κράνη, όπου ήδη έχουν συντελεστεί πολλές παρεμβάσεις προς τη θετική κατεύθυνση.

Χωρίς πρόθεση να υποκαταστήσουμε τις τοπικές αρχές ή να αναλάβουμε βάρος που δεν μας αναλογεί, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για εθελοντικό καθαρισμό του Κουτάβου και ζητάμε τη συνδρομή όλων.

Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας για εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις καθαρισμού του Κουτάβου στα τηλέφωνα:

  • 2671022830 και 2671041075 Νίκος Παυλάτος,
  • 2671024435 Βαρβάρα Αραβαντινού και Σπύρος Πυλαρινός,
  • στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • και στο facebook: farosargostoliou

Επίσης στα πλαίσια προηγούμενης πρωτοβουλίας μας για τα πολιτιστικά δρώμενα, σε συνδυασμό με την ανάδειξη του Κουτάβου ως τόπου καλλιτεχνικής μέθεξης και βάσει των νέων συνθηκών και περιορισμών, καλούμε καλλιτέχνες που ζουν και δημιουργούν στην Κεφαλονιά και θέλουν να επικοινωνήσουν το έργο τους, να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να έρθουμε σε επαφή με το καλλιτεχνικό σας πόνημα, είτε αφορά στη μουσική, είτε στο θέατρο, τη ζωγραφικήμικτές τέχνεςεγκαταστάσεις χώρου κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

  • 2671022830 και 2671041075 Νίκος Παυλάτος,
  • 2671024435 Βαρβάρα Αραβαντινού και Σπύρος Πυλαρινός,
  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • facebook: farosargostoliou

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε

Τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους

Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε

Ονόματα και βλέμματα και δρόμους...


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250