Αφιέρωμα της εκπομπής "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στην Κεφαλονιά! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 12:23

Αφιέρωμα της εκπομπής "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στην Κεφαλονιά! (εικόνες + video)

Στην τηλεόραση του Alpha προβάλεται το νησί μας 

H κάμερα της τηλεόρασης του Alpha και η εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», βρέθηκε στην Κεφαλονιά ώστε να καταγράψει τις ομορφιές του πανέμορφου νησιού μας.

Από τον συνεταιρισμό Ρομπόλα στα Βαλσαμάτα στο Φισκάρδο ,Ληξούρι, Ασσο , Πόρο και γενικά σε όλο το νησί θα κάνει ρεπορτάζ αναδεικνύοντας παντού το υπέροχο νησί μας με τις εκπληκτικές παραλίες του που σήμερα είναι πρώτη μέρα άρσης της απαγόρευσης για βουτιές. Παράλληλα θα δοκιμάσει και θα διαφημίσει τα τοπικά μας προϊόντα (μαντολες, φέτα, λάδι κ.α.).

Βρεθήκαμε και εμείς στην Γέφυρα Δεβοσέτου και παρακολουθήσαμε την ώρα της ζωντανής σύνδεσης και απολαύσαμε τους τους καταπληκτικούς κανταδόρους του Αργοστολιού σε Κεφαλονίτικα τραγούδια, ενώ μιλήσαμε και με τον δημοσιογράφο Γιώργο Γρηγοριάδη, που βρίσκεται με το συνεργείο του Alpha στην Κεφαλονιά για το ρεπορτάζ.

Σπύρος Σακαλής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του Inkefalonia

https://www.youtube.com/watch?v=qM3fe4v8bKw

IMG 8889 ΑντιγραφήIMG 8890 ΑντιγραφήIMG 8892 ΑντιγραφήIMG 8893 ΑντιγραφήIMG 8895 ΑντιγραφήIMG 8896 ΑντιγραφήIMG 8897 ΑντιγραφήIMG 8904 ΑντιγραφήIMG 8909 ΑντιγραφήIMG 8910 Αντιγραφή