O Φώτης Μεσσάρης στον Inkefalonia 103,9: Η ετοιμότητα του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η έκκληση για αίμα και το μεγάλο“ευχαριστώ” τους δωρητές! (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 10:26

O Φώτης Μεσσάρης στον Inkefalonia 103,9: Η ετοιμότητα του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η έκκληση για αίμα και το μεγάλο“ευχαριστώ” τους δωρητές! (Ηχητικό)

 Συνέντευξη του Διοικητή του ΓΝ κεφαλονιάς στον Inkefalonia 103,9

O Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Φώτης Μεσσάρης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά την κατάσταση στην Κεφαλονιά και τα μέτρα πρόληψης, αλλά και ετοιμότητας ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Κορονοϊού.

Ο κ. Μεσσάρης, επιβεβαίωσε ότι έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου, δεν υπήρχε κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στην Κεφαλανιά, γεγονός που όπως τόνισε “Βοηθάει στο να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ως Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς σε περίπτωση που εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες κάποιο κρούσμα”. Μάλιστα ο κ. Μεσσάρης ξεκαθάρισε πως το Νοσοκομείο, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα “ύποπτα” κρούσματα σε περίπτωση εμφάνισής τους. Επεσήμανε για άλλη μία φορά ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο στην Κεφαλονιά, εντούτοις αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει να χαλαρώνουμε και να αψηφούμε τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν εφαρμοστεί και στο νησί μας. 

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, μίλησε ακόμα για την αναστολή των τακτικών ιατρείων του Νοσοκομείου, ενώ έκανε έκκληση στους εθελοντές, αλλά και σε αυτούς που μπορούν να δώσουν αίμα, γιατί τα αποθέματα λιγοστεύουν. Τόνισε μάλιστα, ότι έχει δημιουργηθεί μία διαφορετική είσοδος στην πίσω πλευρά του Νοσοκομείου, ώστε ο αιμοδότης να βρίσκεται κατευθείαν στην αιμοδοσία, χωρίς να χρειάζεται να περάσει μέσα απο την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, γεγονός που για κάποιους ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για να δώσουν αίμα.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλους τους συμπολίτες μας που με τις δωρεές τους βοηθούν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς!

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξή του στον Inkefalonia 103,9