ΕΚΚΙ: Οργάνωση του συλλαλητηρίου στις 24 Οκτώβρη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 09:36

ΕΚΚΙ: Οργάνωση του συλλαλητηρίου στις 24 Οκτώβρη

Ανοιχτή συνεδρίαση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του ΕΚΚΙ καλεί σε ανοιχτή συνεδρίασή του την Τρίτη 22 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. τα Δ.Σ. των σωματείων της δύναμής του , του δημοσίου ,των ΕΒΕ , των συνταξιούχων και κάθε συνάδελφο ή εργαζόμενο που θέλει να συμβάλλει ενάντια στα νέα μέτρα που τσακίζουν τις ζωές μας , με θέμα: «Οργάνωση του συλλαλητηρίου στις 24 Οκτώβρη».

 Συνάδελφοι , παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

           Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

           Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

          Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

            Καλούμε όλα τα σωματεία να συνεδριάσουν και να πάρουν όλα τα μέτρα για να είναι το Συλλαλητήριο μαζικό και δυναμικό.

Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη

Στο Εργατικό Κέντρο στις 6:30 μ.μ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ               Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ