Το ΕΚΑΒ ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών στην επανεκκίνηση της καρδιάς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 11:11

Το ΕΚΑΒ ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών στην επανεκκίνηση της καρδιάς

 Με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα Επανεκκίνησης της καρδιάς, το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ ( Τομέας Κεφαλληνίας ) πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, εκδήλωση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών στην επανεκκίνηση μιάς καρδιάς.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση συνέβαλλαν αρκετοί άνθρωποι τους οποίους ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ(Τομέας Κεφαλληνίας) ευχαριστεί θερμά:

 Τον δήμαρχο Αργοστολίου Κον Μιχαλάτο Θεόφιλο, τον αντιδήμαρχο Κον Τσιλιμιδό Γεώργιο και την Κα Ευαγγελία Παπαναστασάτου για την άμεση ανταπόκριση και διεκπεραίωση του αιτήματος μας για την έγκριση του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης μας.

 Τον πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Κον Κωνσταντάκη Άγγελο για την παραχώρηση των προιόντων σκίασης, τον Κον Μάκη Βαγγελάτο για την πολύτιμη βοήθεια του στην τοποθέτηση αυτών καθώς και σε όλους του υπαλλήλους της υπηρεσίας που μας εξυπηρέτησαν σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.
 Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα που κάθε φορά είναι δίπλα μας.
 Το Βιβλιοπωλείο Σταματελάτου για την δωρεάν εκτύπωση των αφισών της εκδήλωσης και για κάθε μας εκδήλωση.
 Τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας Κον Βιβλάκη Νικόλαο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Κον Βαλλιανάτο Νικόλαο για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας.
 Τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής-Τραυματολογίας του Γ.Ν.Κεφαλληνίας Κον Μοντεσάντο Νικόλαο, το εκπαιδευτικό προσωπικό: Kα Σταθάτου Γερασιμούλα και τους σπουδαστές της σχολής για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας.
 Τους μαθητές της Έ και ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου για την παρουσία τους και τα δώρα που μας προσέφεραν.
 Το antico café και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος :Κον Σιμωτά Βασίλη και Κολυβά Θέμη για την δωρεά παροχή ροφημάτων στα μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας και την θετική πάντοτε ανταπόκριση τους σε οποιαδήποτε έκκλήση μας. Επίσης τον υπάλληλο του καταστήματος Διακρούση Άγγελο.

Τα τοπικά site και τους δημοσιογράφους:

 inkefalonia.gr και τον Κον Χαλαβαζή Γιώργο.
 ΈΡΑ Κεφαλονιάς και την Κα Κουλουριώτη Ελευθερία.
 palmos fm kefalonias 98,3 και τον Κον Άκη Τσάρα.
 Voutospress και τον Κον Βούτο Διονύση.
 kefalonitis.gr που παρευρέθηκαν κοντά μας με σκοπό την προβολή, ενημέρωση του κοινού και την οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης αυτής.
 Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που βρέθηκαν κοντά μας για να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο μας.Σας ευχαριστούμε ολους πολυ!!!


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250