Με τεράστια επιτυχία η 4η Γιορτή Παλιού Χωριού Πουλάτων!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 23:36

Με τεράστια επιτυχία η 4η Γιορτή Παλιού Χωριού Πουλάτων!

 

Μια πραγματικά υπέροχη βραδιά με τεράστια προσέλευση κόσμου, είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε εχθές το βράδυ στα προσεισμικά Πουλάτα, στην 4η Γιορτή Παλιού Χωριού. 

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ενθουσιασμό αλλά και πολύ κέφι στην είσοδο του παλιού μας χωριού, δίπλα στον εορτάζοντα ιστορικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Στο πέτρινο αλώνι εντός του κτήματος του προσφάτως εκλιπόντος Μανώλη Βαλέττα. Συγκίνηση, καθώς δώσαμε ζωή σε ένα χώρο που συνδέεται άρρηκτα με τις ιστορικές μας μνήμες και ενθουσιασμός, καθώς μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν, έφαγαν και ήπιαν με την ψυχή τους σε ένα αυθεντικό κεφαλλονίτικο γλέντι, όπως παλιά…

Η 4η Γιορτή Παλιού Χωριού που ξεκίνησε δειλά ως μια ιδέα 2-3 ανθρώπων, έχει πλέον εξελιχθεί σε συλλογική και σε απολύτως εθελοντική βάση προσπάθεια όλων σχεδόν των χωριανών. Για αυτό αξίζει να αποδοθούν τα εύσημα στους εθελοντές που καθάρισαν, διαμόρφωσαν και φωταγώγησαν το χώρο, στους χορηγούς της βραδιάς, στις γυναίκες του χωριού για τα υπέροχα φαγητά και γλυκά που ετοίμασαν και γενικά σε όλους όσοι συνέβαλαν, με όποιον τρόπο ο καθένας μπορούσε, στην πραγματοποίηση της γιορτής. 

Η βραδιά ξεκίνησε με καλωσόρισμα από εκπρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής και ακολούθησαν ο μοναδικός Λαμπρογιάννης Πεφάνης που με το βιολί του μας παρέσυρε στους ρυθμούς της Κεφαλλονίτικης μουσικής και η καταπληκτική ορχήστρα με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο, τον Αλκαίο Σουγιούλ και την Ελευθερία Edwards που μας χάρισαν υπέροχες στιγμές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακά, λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα τραγούδια.

Η εκδήλωση τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη, 5η Γιορτή Παλιού Χωριού.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

                 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ