Σεμινάρια Διαλογισμού κάθε Κυριακή απόγευμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 20:55

Σεμινάρια Διαλογισμού κάθε Κυριακή απόγευμα

Η "Επιστήμη της Πνευματικότητας" - "Science of Spirituality" όπως είναι γνωστή στο Δυτικό κόσμο, είναι μια Αποστολή, αφιερωμένη στην πνευματικότητα, την ειρήνη και την προσφορά στην ανθρωπότητα.

Έχει σαν στόχο την προώθηση με διαφόρους τρόπους, της ιδέας της παγκόσμιας αγάπης, ενότητας και αδελφοσύνης και συγχρόνως την ανάπτυξη της Πνευματικότητας σε όλους τους ανθρώπους. Οι Διδάσκαλοι της "Επιστήμης της Πνευματικότητας" παρουσιάζουν μία απλή και φυσική μέθοδο διαλογισμού που οδηγεί σε Εσωτερική και εξωτερική ειρήνη. Υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο άνθρωποι κάθε ηλικίας, θρησκεύματος και εθνικότητας, μπορούν να περιλάβουν το διαλογισμό μέσα στην καθημερινή τους ζωή.

Η μέθοδος αυτή είναι γνωστή σαν Surat Shabd Yoga ή Sant Mat ή διαλογισμός στο Εσωτερικό Φως και το Θείο Ήχο (Μουσική των Σφαιρών).

Συγχρόνως με την άσκηση στο διαλογισμό, επειδή Πνευματικότητα σημαίνει αγάπη στην πράξη, τα μέλη αυτής της Αποστολής, που συγχρόνως είναι και αναζητητές της Αλήθειας, μαθαίνουν πώς να αναπτύξουν τις υψηλές ανθρώπινες αξίες που μεταμορφώνουν και πλουτίζουν τη ζωή και τους κάνουν ικανούς να προσφέρουν θετικό έργο στην κοινωνία.

Οι σκοποί της Αποστολής πραγματοποιούνται με την οργάνωση Κέντρων ολιγοήμερης απομόνωσης για διαλογισμό, με συγκεντρώσεις (Satsangs), ομιλίες, διαλέξεις, διακρατικά και παγκόσμια συνέδρια με τη συμμετοχή θρησκευτικών και πνευματικών αρχηγών από όλα τα κράτη, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών, προβολές ταινιών κλπ.

Στην προσπάθεια να γίνει γνωστό αυτό το πνευματικό κίνημα και στο νησί μας διοργανώνουμε σεμινάρια με ελεύθερη συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα από τις 6 ως τις 9.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945906637