Δήλωση απο την Βικτώρια Αλεξανδράτου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 00:29

Δήλωση απο την Βικτώρια Αλεξανδράτου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

 

 To εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019 αποτυπώνει με σαφήνεια την ξεκάθαρη επιλογή και εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εκλογική αυτή νίκη είναι η νίκη του πρωθυπουργού όχι των πολλών όχι των λίγων αλλά όλων των Ελλήνων

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου στη Κεφαλονιά και Ιθάκη, που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που είδαν σε εμένα την αγνή και αυθόρμητη προσφορά, παρά το γεγονός ότι δεν αποτελώ κομμάτι της πολιτικής σκηνής του τόπου. αλλά ως πρωτοεμφανιζόμενη υποψήφια και σχετικά άγνωστη στα τοπικά δρώμενα εν τούτης συνέβαλα στην ελπιδοφόρα νίκη της γαλάζιας παράταξης καταγράφοντας στα νησιά του Ιουνίου σε βουλευτικές εκλογές ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχουν ποτέ καταγραφεί από πρωτοεμφανιζόμενο υποψήφιο.

Συγχαρητήρια στον Παναγή για την εκλογή , συγχαρητήρια στους συμπολίτες μου για την επιλογή της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Ένωμένοι και δραστήριοι με ΛΟΓΙΣΜΟ και ΟΝΕΙΡΟ κοντά στους συμπολίτες μας να τους συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Βικτώρια Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς | Ιθάκης