Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το κλείσιμο των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 20:43

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το κλείσιμο των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών στην Κεφαλονιά

Για άλλη μια φορά η εσωτερική Τροϊκανή Συγκυβέρνηση των «Δημοκρατικών και Προοδευτικών Δυνάμεων» έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Με Γκεμπελικές νοοτροπίες και χωρίς ντροπή, εντελώς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση έκλεισε τους δυο τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής εμβέλειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, των PLANET TV και το K.C. Φίμωσαν με το έτσι θέλω δυο ανεξάρτητους τηλεοπτικούς σταθμούς που λειτουργούν δυο δεκαετίες στην περιοχή μας και οδήγησαν στο αυτόφωρο σαν κοινούς εγκληματίες τους ιδιοκτήτες των καναλιών. Αν αυτή λέγεται δημοκρατία, τότε να την χαίρονται την δημοκρατία τους.

Σαν Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαμαρτυρόμαστε έντονα γι αυτή την πρωτοφανή και αντιδημοκρατική τους απόφαση, όταν από τις 11/01/2004 έχουν καταθέσει το φάκελο με τα σχετικά έγγραφα και παράβολα στο αρμόδιο Υπουργείο αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών τοπικής εμβέλειας όπου και ποτέ δεν έλαβαν απάντηση. Τους ρωτάμε:

Εφάρμοσαν το νόμο το ίδιο σε όλους ή η Κεφαλονιά τους ενοχλεί και πρέπει να τιμωρηθεί? Ζητάμε από το Υπουργείο, τους αρμόδιους φορείς και τους υπεύθυνους να επανεξετάσουν το θέμα ώστε και πάλι να εκπέμπουν οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί και να ακούγεται η ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή τους στην Κεφαλονιά και Ιθάκη.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ