Οικ. Γεράσιμου Καλλιγά: «Ευτυχώς υπάρχουν Γιατροί που είναι ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 11:01

Οικ. Γεράσιμου Καλλιγά: «Ευτυχώς υπάρχουν Γιατροί που είναι ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Νοσοκομείο Κεφαλλήνιας

Με την παρούσα επιστολή η οικογένεια μας  επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο ασθενής μας κατά το διάστημα νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας (Ουρολογική –Χειρουργική Κλινική).

 Εκείνο που έχει μέγιστη σημασία για την οικογένεια είναι πως  παρόλες τις αδυναμίες του συστήματος υγείας ,υπάρχουν  Γιατροί που είναι ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Γι αυτό το λόγω θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο ουρολόγο  κ .Ιωάννη Φισφή   ,τον χειρούργο κ. Αναστάσιο Ζαπάντη και τον παθολόγο  κ. Γιώργο Χριστοδουλάκη για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν  για την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος υγείας του δικού μας ανθρώπου .Οι ανωτέρω Ιατροί έδειξαν ζήλο και ήταν αδιαλείπτως κοντά μας σε κάθε ανάγκη και σε κάθε απορία .Το ήθος ,η ανιδιοτέλεια και η επιστημονική κατάρτιση αυτών των ιατρών τιμούν  Το Νοσοκομείο Κεφαλλήνιας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το  ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τη παραμονή μας εκεί

Με εκτίμηση Οικ. Γεράσιμου Καλλιγά