Απίστευτο! Η ... αδιαφορία «στέρεψε» τις Καταβόθρες στο Αργοστόλι (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 17:10

Απίστευτο! Η ... αδιαφορία «στέρεψε» τις Καταβόθρες στο Αργοστόλι (εικόνες)

Σοβαρές ευθύνες στις αρμόδιες Αρχές για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία

Μια ανοιξιάτικη βόλτα πραγματοποιήσαμε λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, σε έναν άκρως τουριστικό προορισμό, σε ένα από τα σπουδαιότερα γεωλογικά φαινόμενα του νησιού μας, τις Καταβόθρες!

Θα περίμενε κανείς να αντικρύσει μία άκρως διαφορετική εικόνα για το μεγαλείο αυτό της φύσης και το έργο τέχνης που έχει αποτυπώσει το συγκεκριμένο σημείο στον καμβά του τοπίου της Κεφαλονιάς μας! Η απουσία όμως του βασικού παράγοντα «Νερό» μας κίνησε το ενδιαφέρον να κάνουμε μία ευρύτερη βόλτα κατά μήκος του Νερόμυλου που υπάρχει στο σημείο και ήρθαμε αντιμέτωποι με τις απαράδεκτες εικόνες που δεν τιμούν τον συγκεκριμένο τουριστικό προορισμό.

Πεταμένα σκουπίδια παντού, μπάζα και χώματα να  εμποδίζουν την είσοδο του νερού στο σημείο.  Με μία λέξη, Απογοήτευση!

Συνομιλώντας με τον υπεύθυνο του οικείου  καταστήματος, μας επισήμανε ότι έχει επανειλημμένα απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές για την καθαριότητα, επιμέλεια και φροντίδα που χρήζει το σημαντικό γεωλογικό αυτό φαινόμενο, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Πλήρης εγκατάλειψη και αδιαφορία μόνο...

Αλήθεια τι εικόνες θα αποκομίσουν και ποιο «φαινόμενο» θα επισκεφθούν οι τουρίστες που καταφθάνουν σύντομα στο νησί μας;

Επιμέλεια: Χριστίνα Αντωνίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του πρωτογενούς περιεχομένου του INKEFALONIA.GR χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας. 

Καταβόθρες Πέρυσι

κατ3κατ3

 Καταβόθρες Σήμερα

image00007

image00007

image00007image00007image00007image00007image00007image00007image00007image00007image00007