«Μπλόκο» στις φυσικοθεραπείες την Τρίτη σε όλη τη χώρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 11:48

«Μπλόκο» στις φυσικοθεραπείες την Τρίτη σε όλη τη χώρα

Άλλος ένας κλάδος προχωρά σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας οφειλές του ΕΟΠΥΥ ο οποίος αδυνατεί πλέον να καταβάλει και τα ελάχιστα χρέη.Μπλόκο στις φυσικοθεραπείες την ερχόμενη Τρίτη από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών.

Σε απεργιακή κινητοποίηση προχωρά την Τρίτη, 25/9/2012, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, όπως ανακοίνωσε το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιό του, μετά την πραγματοποίηση έκτακτης
συνεδρίασης.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, τα μέλη του Συλλόγου θα προχωρήσουν σε κλείσιμο των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας και απεργία σε όλα τα Νοσοκομεία και τους Φορείς του δημοσίου (ΟΤΑ, Ασφαλιστικά Ταμεία) καθώς και του ιδιωτικού τομέα. Την ίδια μέρα επίσης θα γίνει συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας, και θα γίνει προσπάθεια συνάντησης με τον υπουργό Υγείας Α.Λυκουρέντζο.

Οι φυσικοθεραπευτές διεκδικούν την άμεση καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ από τον Μάιο του 2012, όσο και την απόδοση των παλαιών χρεών από τα Ασφαλιστικά Ταμεία χωρίς «κούρεμα», συμψηφισμός των οφειλών καθώς και απόδοση του ανθυγιεινού επιδόματος.

Πηγή: iatorpedia.gr