Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε η χρονιά στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτών (photos +video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 14:34

Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε η χρονιά στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτών (photos +video)

Αν η καλή μέρα (και ως εκ τούτου και η χρονιά) από το πρωί φαίνεται, τότε σίγουρα η σεζόν για την ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών θα είναι καλή. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Δεν ήταν μόνο η παρουσία της βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου ( «είναι η πρώτη φορά που βουλευτής του νησιού παρευρίσκεται στον αγιασμό μας» όπως τόνισε ο κ. Σπύρος Σακαλής), αλλά και το γενικότερο κλίμα από τα παιδιά τα ίδια, τους σπουδαστές δηλαδή της σχολής, που έδιναν αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε με τον αγιασμό της.

Στον σημερινό αγιασμό της σχολής παρόντες εκτός από τη βουλευτή ήταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για τον τομέα της υγείας κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο παιδίατρος συντονιστής διευθυντής κ. Ευαγγελάτος, και η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρκαντωνάτου, οι οποίοι μαζί με την κ. Θεοπεφτάτου, απεύθυναν χαιρετισμό για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού, ακολούθησε μπουφές με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι σπουδάστριες της σχολής και κατά γενική ομολογία ήταν υπέροχα.


Ο διευθυντής της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών κ. Σπύρος Σακαλής, ο οποίος «τρέχει» ακατάπαυστα για όλα τα θέματα της σχολής, μιλώντας στους σπουδαστές αλλά και στους παραβρισκόμενους τόνισε τα εξής:


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=bIHYcRRl0qE

{phocagallery view=category|categoryid=199|limitstart=0|limitcount=0}