Σπουδαστές του ΤΕΙ σε Δημοτική Αρχή : Βρίσκεστε κοντά μας μόνο όταν θύγονται τα συμφέροντά σας !

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 20:02

Σπουδαστές του ΤΕΙ σε Δημοτική Αρχή : Βρίσκεστε κοντά μας μόνο όταν θύγονται τα συμφέροντά σας !

Αιχμηρή ανακοίνωση των σπουδαστών του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων

Το Διοικητικό Συμβούλιο σπουδαστών του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συνένωση με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα ήθελε με τη σειρά του να εκφράσει τη σύμφωνη γνώμη του στην αναβάθμιση των τμημάτων του ΤΕΙ.

Επίσης, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την παραμονή των τμημάτων στις περιοχές που ήδη στεγάζονται. Για το λόγο αυτό εκφράζουμε τη συμπαράσταση και τη στήριξη μας στους φοιτητές του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων με σκοπό την ομαλή διεκπεραίωση των σπουδών τους στο Ληξούρι και όχι τη συγχώνευση τους με το τμήμα της Κέρκυρας.

Τέλος, μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η στάση της δημοτικής αρχής η οποία δυστυχώς βρίσκεται κοντά στους φοιτητές μόνο σε στιγμές που θίγονται τα συμφέροντα της. Είμαστε μέρος του κοινωνικού ιστού των περιοχών της Κεφαλονιάς και απαιτούμε να είναι δίπλα μας όχι μόνο όταν κινδυνεύει να αλλάξει ριζικά η ζωή του νησιού αλλά καθόλη τη διάρκεια διαβίωσης μας, κάτι το οποίο δεν έχουμε την δυνατότητα να παραδεχτούμε αυτή τη χρονική στιγμή.

Διοικητικό Συμβούλιο σπουδαστών του

Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ