2ο Θερινό Σχολείο Φυσικής – Αστροφυσικής στην Κεφαλονιά (Το πρόγραμμα)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 10:33

2ο Θερινό Σχολείο Φυσικής – Αστροφυσικής στην Κεφαλονιά (Το πρόγραμμα)

 Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. το 2ο Θερινό Σχολείο Φυσικής – Αστροφυσικής, ξεκινά 25 Ιουνίου


Ο Δήμος Κεφαλλονιάς, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το Τοπικό Παράρτημα της Ένωσης στην Κεφαλλονιά, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το Θερινό Σχολείο Φυσικής– Αστροφυσικής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Για έξι (6) ημέρες, περισσότεροι από 60 μαθητές και μαθήτριες, θα μυηθούν στον υπέροχο κόσμο των επιτευγμάτων της Φυσικής και της Αστροφυσικής με τη βοήθεια καθηγητών Πανεπιστημίου και διακεκριμένων επιστημόνων από όλη τη χώρα.

Το 2ο Θερινό Σχολείο θα λειτουργήσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» από την Κυριακή 25 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και εξωτερικές επιμορφωτικές δραστηριότητες.

Το καλωσόρισμα του σχολείου θα γίνει την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 18.00 και η λήξη του θα γίνει την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι με την απονομή των Βεβαιώσεων παρακολούθησης. Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να παρευρίσκονται στο Καλωσόρισμα και στην Τελετή Απονομής.

Η πρόσβαση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης θα είναι ελεύθερη σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος του Θερινού σχολείου, καθώς και όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν ως παρατηρητές τις διαλέξεις, εφόσον προσέρχονται πριν από την έναρξη του ημερήσιου προγράμματος.

Ο Α/ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ευάγγελος Κεκάτος

Ακολουθεί ενημερωτικά το σχετικό πρόγραμμα:

asstro