Ένας νεκρός (από ανακοπή) σε water sports στον Μακρύ Γιαλό- Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 23:44

Ένας νεκρός (από ανακοπή) σε water sports στον Μακρύ Γιαλό- Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

58 ετών από την Μεγάλη Βρετανία 

 Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας από το ΕΚΑΒ για ατύχημα σε θαλάσσιο μέσο αναψυχής στην περιοχή Μακρύς Γιαλός Αργοστολίου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην ανωτέρω περιοχή και στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπίστωσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ότι κατά τη διάρκεια έλξης θαλάσσιου δαχτυλιδιού, στο οποίο επέβαιναν τρεις (03) αλλοδαποί, ο ένας επιβαίνοντας, 58 ετών, έφυγε από τη θέση του και στη συνέχεια χτύπησε στον έτερο επιβαίνοντα 49 ετών, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι δύο (02) αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 58χρονου, ενώ ο 49χρονος παραμένει για νοσηλεία.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 37χρονος χειριστής του θαλάσσιου μέσου αναψυχής.

Αρχική ενημέρωση

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με water sports τριών Βρετανών τουριστών, σήμερα το απόγευμα στον Μακρύ Γιαλό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εκ των τριών άγγλων, την ώρα που βρίσκονταν πάνω στο λεγόμενο «θαλάσσιο καναπέ», υπέστη - πιθανότατα- ανακοπή και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, σε κάποια στιγμή ελιγμών του ταχύπλοου, ο 58χρονος ο οποίος κρατούσε τις λαβές του έλκηθρου, έχασε την αισθήσεις και μαζί την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή πάνω στους άλλους δύο Βρετανούς επιβαίνοντες και να τραυματίσει ελαφρά τον έναν εκ των δύο.

Φως στα αίτια του θανάτου του 58χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250