Π.Σ. "Κόκκινος Βράχος": Ελάτε Πρωτομαγιά στα Σίσσια, είναι για καλό σκοπό

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 10:48

Π.Σ. "Κόκκινος Βράχος": Ελάτε Πρωτομαγιά στα Σίσσια, είναι για καλό σκοπό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Π.Σ. Σιμωτάτων "Ο Κόκκινος Βράχος" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την ερχόμενη Δευτέρα 1/5/2017 στα Σίσσια και συγκεκριμένα στο προαύλιο του Παλαιού Μοναστηριού για να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά.

Η φετινή εκδήλωση πέραν του καθιερωμένου της χαρακτήρα, που έχει σαν σκοπό να μαζευτούμε όλοι σε ένα φιλικό περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα την Πρωτομάγιά μας, πραγματοποιείται και για ακόμη ένας πολύ σημαντικό σκοπό.

Ό σκοπός αυτός, είναι η ενίσχυση του Έργου Αναστήλωσης του Παλαιού Μοναστηριού των Σισσίων το οποίο εκτελείται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, κατόπιν επικοινωνίας με τους Υπεύθυνους του Έργου, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διαθέσει τα κέρδη της εκδήλωσης για την ενίσχυση της αποπεράτωσης του Έργου της Αναστήλωσης.

Για το λόγο αυτό, στην εκδήλωση μας θα υπάρχει ελάχιστη συνεισφορά ανά άτομο 5€. Στο ποσό αυτό θα περιλαμβάνεται φαγητό και ποτό. Ακόμη, θα υπάρχει και Λαχειοφόρος Αγορά με μεγάλο δώρο μια Τηλεόραση προσφορά του καταστήματος Κωτσόβολος .

Έτσι, σας περιμένουμε όλους σ' αυτό το ξεχωριστό μέρος κάτω απ τα πεύκα για να περάσουμε όμορφα το μεσημέρι της Δευτέρας με σουβλάκια, αναψυκτικά, μπύρες και άφθονο κρασί! Ευπρόσδεκτα και όλα τα εδέσματα θέλουν να φέρουν οι νοικοκυρές!

Καλό τριήμερο, Καλή Πρωτομαγιά και ραντεβού τη Δευτέρα στα Σίσσια!!!

Εκ του Δ.Σ.

Ανακοίνωση

Μια παράκληση εκ μέρους της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας είναι να βρεθούν παλιές φωτογραφίες που να απεικονίζουν το Παλιό Μοναστήρι των Σισσίων, καθώς θα βοηθήσουν στην αναστήλωση. Οπότε και εμείς με τη σειρά μας θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όποιον διαθέτει φωτογραφίες της παλιάς Μονής να μας τις στείλει ώστε να της προωθήσουμε.

Σας ευχαριστούμε!

Εκ του Δ.Σ.




00 inkefalonia general ad 300X250