Έτοιμοι για την αποστολή στη Σερβία - «Προσπαθούμε να δώσουμε μία θετική ενέργεια προς τα έξω»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 15:05

Έτοιμοι για την αποστολή στη Σερβία - «Προσπαθούμε να δώσουμε μία θετική ενέργεια προς τα έξω»

Έτοιμο για την μεγάλη... απόδραση προς τη Σερβία και συγκεκριμένα με το Σάμπατς με το οποίο έχει γίνει αδελφοποίηση), είναι κλιμάκιο αθλητών - μοτοσικλετιστών από την Κεφαλονιά. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου και θα συμμετέχουν 7 άτομα με 6 μηχανές! Στο ταξίδι επικεφαλής θα είναι ο Διονύσης Σταθάτος και η αποστολή εντάσσεται στα πλαίσια της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κεφαλονιάς. Την επιμέλεια της Αποστολής έχει ο Πρόξενος της Σερβίας κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς και την οργανωτική φροντίδα ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος, οι οποίοι ήταν στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στους δημοσιογράφους σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό θέατρο «ο Κέφαλος».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι επικεφαλείς της αποστολής, ο Διονύσης Σταθάτος και η Σπυριδούλα Μιχαλάτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις επιδιώξεις της αποστολής. Μάλιστα τόνισαν πως θα γίνει και επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λαυρέντιο, ενώ δήλωσαν πως ο Παπα Κώστας Λιοσάτος προσέφερε και μία εικόνα με τον Άγιο Γεράσιμο, την οποία έχει ζωγραφίσει η σύζυγός του. «Προσπαθούμε να δώσουμε μία θετική ενέργεια προς τα έξω» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Διονύση Σταθάτου.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις και δείτε και τις φωτογραφίες απο την συνέντευξη Τύπου

 8234107

Βίκτωρας Ρουχωτάς και Βαγγέλης Κεκάτος για την αποστολή στη Σερβία by George Halavazis

 8234109

Συνέντευξη αθλητών μοτοσυκλετιστών για την αποστολή στη Σερβία by George Halavazis




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250