Σόου made in China στο Αργοστό – Λι!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 12:12

Σόου made in China στο Αργοστό – Λι!

Επαφή με έναν διαφορετικό πολιτισμό είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην πλατεία του Αργοστολίου για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου Διπλωματικής Συνεργασίας Κίνας και Ελλάδος. Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Η Κινεζική αποστολή αποτελούμενη από 46 Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, παρουσίασε στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα αφιερωμένο στον Κινεζικό Πολιτισμό και πραγματικά καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.
Προηγουμένως ο Πρέσβης της Κίνας κ.Du Qiwen, είχε μιλήσει για την σημασία της επετείου στην ανάπτυξη των σχέσεων της Κίνας με την Ελλάδα σε μία ομολογουμένως μακροσκελή (μίλαγε πάνω από μία ώρα!) αλλά κατατοπιστική ομιλία, για όσους βέβαια γνώριζαν αγγλικά.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, ο αντιπεριφεριάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, φυσικά ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίο προλόγισε τον πρέσβη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Αγγελος Κωνσταντάκης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κουνάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κοκόσης.

Παρόντες και με πολυμελή αποστολή μάλιστα ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες απο την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=e1rwRqorq0c

{phocagallery view=category|categoryid=170|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250