Στα Φωκάτα την Κυριακή το βράδυ έγινε της… σαρδέλας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 10:31

Στα Φωκάτα την Κυριακή το βράδυ έγινε της… σαρδέλας!

Η μυρωδιά της ψημένης σαρδέλας σε τραβούσε από χιλιόμετρα μακριά. Όταν μάλιστα έφτανες στον τόπο της γιορτής, τότε καταλάβαινες πως κάτι καλό είχε στηθεί για άλλη μία φορά στα Φωκάτα! Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Ήταν άλλη μία πολύ όμορφη γιορτή που ετοίμασε ο Α.Ο. Φωκάτων και την «έτρεξε» υποδειγματικά ο Νίκος Φωκάς, η οποία έγινε στην εκκλησία του Αη Γιάννη στα Φωκάτα και άπαντες την ευχαριστήθηκαν .
Η σαρδέλα καταναλώθηκε μετά μανίας και οι όμορφες μουσικές και οι χοροί έδωσαν το στίγμα αυτού του παραδοσιακού γλεντιού.

Και είναι πάρα πολύ σημαντικό στις μέρες μας τα προϊόντα (φαγητά και αναψυκτικά) να διανέμονται στον κόσμο δωρεάν και γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο Φωκά.
Η σαρδέλα, η οποία μοιράστηκε δωρεάν στον κόσμο, ήταν μια δωρεά της Ιχθυόσκαλας Κεφαλληνίας και του Μάκη Δεστούνη, ενώ δόθηκε και ευχαριστήριο στους ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια των Φωκάτων, όπως τον Θεόφιλο Μιχαλάτο ( ο οποίος έδωσε και το παρών στην εκδήλωση), τον Μάκη Νεόφυτο (Euronics) , αλλά και τους Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι δίνουν ανελλιπώς το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις των Φωκάτων (στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αρχηγός τους Μπάμπης Μοσχόπουλος).

Ο Νίκος Φωκάς αφού ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για την στήριξή τους έκανε και την ακόλουθη δήλωση την οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

 

Image00053

Δήλωση Ν.Φωκά στη "Γιορτη Σαρδέλας" στα Φωκάτα by George Halavazis

 

Δείτε το βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες της εκδήλωσης

https://www.youtube.com/watch?v=NKEojMv76sY

{phocagallery view=category|categoryid=166|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250