Με λαμπρότητα γιόρτασαν τον Άγιο Γεράσιμο στο Μοσχάτο (εικόνες +βίντεο)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 12:39

Με λαμπρότητα γιόρτασαν τον Άγιο Γεράσιμο στο Μοσχάτο (εικόνες +βίντεο)

Με ευλάβεια και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η Ιερά Πανήγυρις του Αγ. Γερασίμου στο Μοσχάτο.
 
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Εκκλησάκι του Αγίου Γερασίμου στον Φερώνυμο Ιδρυματικό Ναό του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου-Διονύσιος Θεοφιλάτος"

Στο Μέγα Εσπερινό μετ΄αρτοκλασίας την Τετάρτη 19/10 2015 συλλειτούργησαν οι Ιερείς Πατέρες Γεώργιος, Αντώνιος και Ζήσης του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως.

Την κυριώνυμο ημέρα Πέμπτη 20/10/2015 τελέσθηκε Όρθρος, ακολούθησε Θεία Λειτουργία στην οποία συλλειτούργησαν οι Ιερείς Πατέρες Γεώργιος και Ζήσης του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως και ο Πατέρας Βασίλειος του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Μεθεόρτιος Εσπερινός και Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου δια των οδών Αγ.Γερασίμου-Κοραή-Αργοστολίου-Μιαούλη-Πλάτωνος-Κοραή-Ιερός Ναός Αγ.Γερασίμου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βασιλική Καραβία και ο κ. Πέτρος Δημητρίου, o Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κελεσιδης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου κ. Αγ. Ντατσιου, η Πρόεδρος του Σωματείου "Η Αγάπη Υπάρχει" κ. Λένα Μανωλάκη και το μέλος της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου κ. Δέσποινα Σίκαλη.

Ευχαριστούμε πολύ τους Ιερείς οι οποίοι συμμετείχαν στον εορτασμό του Αγίου, το Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου για την βοήθειά τους στην περιφορά της εικόνας, το Mymosxato για την οπτικοακουστική κάλυψη των εκδηλώσεων, το Εκτυπωτικό Κέντρο ‘Advertise’ για την εκτύπωση των αφισών καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στο διήμερο εορτασμό και ευχόμαστε όλοι να έχουμε την ευλογία του Αγίου.

https://www.youtube.com/watch?v=IyZbzVzAJ60
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγη: my-mosxato.blogspot.gr

Ετικέτες: