Αυλαία με τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ έριξε το 3ο ΤΗΜΟ FESTIVAL (Εικόνες + VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 10:53

Αυλαία με τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ έριξε το 3ο ΤΗΜΟ FESTIVAL (Εικόνες + VIDEO)

Αυλαία έριξε χθες στο Ληξούρι το τρίτο ΤΗΜΟ FESTIVAL με την παρουσία επί σκηνής του δημοφιλούς συγκροτήματος «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ», το οποία ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων.

Είχε προηγηθεί η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, όπου στη σκηνή είχαν βρεθεί ακόμη και οι κανταδόροι της ανδρικής χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ, δίνοντας έναν άλλο μουσικό τόνο στην εκδήλωση.

Το Φεστιβάλ

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ , το οποίο πραγματοποιείται στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας των σπουδαστών, οι οποίοι κάνουν πράξη αυτό που σπουδάζουν , και το κάνουν καλά!

Την όλη ευθύνη για κάθε σημαντική και λιγότερο σημαντική λεπτομέρεια έχουν οι ίδιοι οι σπουδαστές , σε συνεργασία πάντα με τους εκπαιδευτικούς τους.

Στη σκηνή εμφανίζονται εκτός από συγκροτήματα σπουδαστών, τοπικά, αλλά και καταξιωμένα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Χρειάζεται περισσότερη στήριξη

Το Φεστιβάλ είναι μια άρτια διοργάνωση και έχει τα εχέγγυα να γίνει ακόμη καλύτερη ώστε να καθιερωθεί στην τοπική κοινωνία ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού.

Χρειάζεται όμως ακόμη περισσότερη στήριξη από τον κόσμο τόσο σε επίπεδο παρουσίας, όσο σε επίπεδο συμμετοχής και χορηγιών ώστε να δούμε ακόμη ωραιότερα πράγματα από τα παιδιά..

Περιμένουμε με ενδιαφέρον το 4ο..

Χρήστος Λαμπράκης

 

VIDEO με στιγμιότυπα από την τρίτη ημέρα ενώ ακόμη περισσότερο οπτικό υλικό στη σελίδα μας στο facebook εδώ

  • Η σελίδα στο FACEBOOK του Φεστιβάλ

https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%9F-Festival-1653292421549318/?fref=ts


Ετικέτες: