Θα ήθελα να απευθυνθώ στους νέους του νησιού μας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 10:01

Θα ήθελα να απευθυνθώ στους νέους του νησιού μας

Πολύ κοντά σας βρίσκεται το καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 300 ζώα και βρίσκονται στη ζωή αποκλειστικά και μόνο λόγω της ηρωικής προσπάθειας της Μαρίνας και πολλών νέων παιδιών εθελοντών που συχνά αντλούν ικανοποίηση να βρίσκονται και να φροντίζουν τα ταλαιπωρημένα αυτά ζώα παρά να ξαπλώνουν στην παραλία.


Παροτρύνω τους μαθητές και τις μαθήτριες να συμπεριλάβουν στον προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών και την εθελοντική βοήθεια στο καταφύγιο ΑΡΚ.

Mία ώρα να αφιερώσει ο καθένας αποτελεί τεράστια βοήθεια σε αυτό το τιτάνιο έργο που έχουν αναλάβει πολύ λίγοι για πάρα πολλά αθώα πλάσματα.
Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλους νέους από το εξωτερικό, να γνωρίσουν τα ζώα καλύτερα, να κάνουν συντροφιά για λίγο σε πλάσματα που άνθρωποι ανάλγητοι πέταξαν στους δρόμους, να αντλήσουν ικανοποίηση από την εθελοντική προσφορά τους, να πάρουν μαθήματα ζωής και τέλος το λέω με κάθε βεβαιότητα βρισκόμενοι κοντά στα ζώα ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας.


ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ.
ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΗ!!!!

Ιωάννης Κοσμάτος




00 inkefalonia general ad 300X250