Αίσιο τέλος με την περιπέτεια του ασθενή στην Άσσο

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 21:32

Αίσιο τέλος με την περιπέτεια του ασθενή στην Άσσο

Τελικα μετα απο 3 ώρες να ερθει και αλλες 2+μισή ώρες ,ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο ,πολλά ευχαριστουμε στο ΕΚΑΒ που κατάφερε να περάσει απ τα μονοπάτια που με το ζόρι περνάει ενας γάιδαρος και να παραλάβει τον δυστυχή κάτοικο της περιοχής ,και πολλα ευχαριστουμε στον ασθενή και τους συγγενείς του που έδειξαν την ανάλογη υπομονή . Αυτα τα πράγματα συμβαίνουν ,αλλα εαν κατι ανάλογο ειχε συμβεί σε κάποιον παραθεριστή ,τότε το κόστος της δυσφήμισης θα ηταν τεράστιο .

Αυτα φωνάζουμε στην Ερυσσο και οι υπεύθυνοι του έργου παίζουν πιγκ πονγκ με τις ευθύνες ,το οτι ομως κάποιοι φίλοι του συνεργείου της κατασκευαστικής εταιρίας εχουν το προνόμιο να περνάνε ακόμα και τωρα απ τον χαρακα ενώ κάποιος που πεθαίνει δεν το εχει (οι διασώστες χτυπουσαν την εξόπορτ α στο χαρακα για 15 λεπτα και ολοι ηταν άφαντοι ) μας προκαλεί μονο θυμό .

Κυριοι υπεύθυνοι του έργου σας ξαναλέω ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,γιατι οπως παει σύντομα θα αντιμετωπίσετε την οργή των κατοίκων της Ερύσσου , τελος να ευχηθώ στον Β Σ περαστικά και στην οικογένεια του δύναμη και παρα πολλα μπράβο σε ολα τα κεφαλλονιτικα blogs,portals,κανάλια και οτι μεταδίδει ειδήσεις , που εχουν γίνει φύλακες άγγελοι των κατοίκων στις απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μας !

Ευχαριστω

Παναγης Κοκκολης !

Αρχική Ενημέρωση

Αυτός ο άνθρωπος περιμένει εδώ και 2/μισή ώρες το ΕΚΑΒ .

Με  κλειστούς δρόμους πως να έρθουν γρηγορότερα ;;; ,(προσωπικά φοβάμαι και για το ίδιο το ΕΚΑΒ ).  Ας ελπίσουμε να μην ειναι πολυ αργά οταν τελικα καταφέρουν να προσεγγίσουν την Άσσο.

Παν. Κοκκόλης

Δημ. Σύμβουλος




00 inkefalonia general ad 300X250