Οι εργασίες καθαριότητας στην Πεσσάδα δεν έχουν τελειωμό

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 10:29

Οι εργασίες καθαριότητας στην Πεσσάδα δεν έχουν τελειωμό

Ξεκινήσαμε την 07.45 και με πρωτοβουλία του Κυρίου Αντιδημάρχου Καθημερινότητας πήγαμε στην πλατεία ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΩΝ  (Μακάρι να υλοποιηθεί) όπου ξεκίνησε ο καθαρισμός του χώρου.

 

  Η Αρχική κατάσταση

Να ευχαριστήσουμε την κυρία   Παπαχρήστου  για  την βοήθειά της να υποδείξει όρια  κ.λ.π

 και η κλασική συμπεριφορά  μας ότι δεν ανήκει σε μας μπορούμε να πετάμε ότι θέλουμε

Τρία φορτηγά πετάχθηκαν από εκεί

Φυσικά υπάρχει πολύ δουλειά και πρώτα θα ξεκινήσουμε από τα τοπογραφικά των όμορων οικοπέδων προκειμένου με την συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου να ληφθεί η απόφαση της τελικής διαμόρφωσης.
Στη συνέχεια πάλι από τους κάδους των ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΩΝ  μαζεύτηκαν από άχρηστα τσιμέντα μέχρι κλαδέματα από καρυδιά και γιούκα διαχωριστικά γύψινα κ.λ.π-παράκληση δεν είναι εικόνα αυτή και να σκεφτεί κανείς  ότι πολύ κοντά υπάρχει Ξενοδοχείο


αλλά ούτε και υπάρχει η δυνατότητα να μας στέλνουν κάθε τόσο συνεργεία-γιατί το λάστιχο δεν μπορούσε να το κάνει κουλούρα και να το πετάξει στον κάδο τόσο πολύ κακομαθημένοι είμαστε??
Στην συνέχεια  Λιμάνι και Άγιο Νικόλαο  γιατί έπρεπε να μαζευτούν τα χόρτα από τον καθαρισμό

 από Μπύρα-Ευαγγελίστρια-Νερό Δοριζάτων   συνολικά μαζεύτηκαν δύο φορτηγά μέχρι πάνω.
Πάντως είναι απαράδεκτο να πετάνε χύμα το γκαζόν ενώ μπορεί σε μια άκρη να γίνει λίπασμα-άλλωστε όταν βάζει ο καθένας μας γκαζόν δεν προϋποθέτει ότι πρέπει σώνει και καλά να μα ς το μαζεύει ο Δήμος.
 Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια-  (υπάρχει κανονισμός καθαριότητας αλλά αν εφαρμοστεί που θα γίνει κάποια στιγμή -θα στεναχωρηθούν  αυτοί οι κύριοι που δεν σέβονται τίποτα),να παραμείνει  ο χώρος που ζούμε καθαρός.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Τοπική Κοινότητα Πεσσάδας

 



00 inkefalonia general ad 300X250