Καταγγελία για απαράδεκτο περιστατικό με οδηγό του ΚΤΕΛ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 13:28

Καταγγελία για απαράδεκτο περιστατικό με οδηγό του ΚΤΕΛ

Χθες κατά το μεσημεριανό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών για Σπαρτιά- Κοριάνα- Κλείσματα συνέβει το ακόλουθο απαράδεκτο γεγονός.

 

Ο οδηγός ισχυριζόμενος ότι τα παιδιά του πέταξαν ένα μπουκάλι με νερό, μόλις το λεωφορείο έφτασε στα Σπαρτιά, κατέβασε όλα τα παιδιά από το λεωφορείο και τα παρτάτησε στη μέση του δρόμου. Λέγοντας τους κιόλας ειρωνικά ότι κάποιος θα βρεθεί να τα πάρει.

Έτσι τα παιδιά αναγκάστηκαν να πάνε με τα πόδια στα σπίτια τους, περπατώντας για αρκετά χιλιόμετρα προς Κοριάνα και Κλείσματα, με όποιον κίνδυνο θα μπορούσαν να διατρέχουν, καθώς μιλάμε για μικρά παιδιά, δημοτικού.

Τα παιδάκια απ΄την άλλη ισχυρίζονται ότι απλά τους έπεσε το μπουκάλι και χύθηκε το νερό.

Όποια και να είναι η αλήθεια όμως, αυτό που έκανε ο οδηγός ήταν απαράδεκτο και πέρα για πέρα ανεύθυνο!

Ντροπή!

Λένα Σαμαρά (μητέρα)

Οδηγός ΚΤΕΛ: «Είναι όλα ψεύδη»

Πριν από λίγο επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας ο οδηγός του ΚΤΕΛ, για τον οποίο η κα Σαμαρά αναφέρεται στο περιστατικό και δήλωσε πως «Όλα όσα αναφέρονται για το περιστατικό είναι ψευδή. Ας έρθει η συγκεκριμένη κυρία πρόσωπο με πρόσωπο και ας μου τα πει εμένα».

Νέα παρέμβαση απο την καταγγέλλουσα

Η κα Σαμαρά με νέα παρέμβαση, απαντά σε όσα δηλώνει ο οδηγός του ΚΤΕΛ.

"Θα ήθελα, λοιπόν, να απαντήσω στον οδηγό (που ούτε το όνομά του δεν γνωρίζω) ότι το πρωί που ξύπνησα δεν είχα τι να κάνω και σκέφτηκα να "σπάσω πλάκα" με κάποιον από τους οδηγούς του ΚΤΕΛ!


Κατά τα άλλα, στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μιας και το όνομά μου γνωρίζει και το τηλέφωνό μου (με τη σύμφωνη γνώμη μου, του το έδωσε το inkefalonia).

ΛΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250