Καταγγελία κατοίκου : "Να μαζέψουν τους σκύλους τους και να σέβονται τους υπόλοιπους"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 14:15

Καταγγελία κατοίκου : "Να μαζέψουν τους σκύλους τους και να σέβονται τους υπόλοιπους"

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο στο περίφημο χωριό της Λειβαθούς, τα Σπαρτιά, η ανευθυνότητα ορισμένων κατοίκων δε λέγεται!


Προ ημερών σκύλοι, όχι αδέσποτοι (έχουν ιδιοκτήτες) εθεάθησαν να είναι λυτοί και να εισβάλουν σε ξένες περιουσίες, κατασπαράζοντας ζώα των συντοπιτών μας. Χθες το φαινόμενο της ανευθυνότητας ξαναχτύπησε!

Σκύλος που ενώ έχει ιδιοκτήτη και χώρο να βρίσκεται περιφραγμένος εντός της δικής τους οικίας εισέβαλε στο δικό μου οικισμό, στην δική μου περιουσία και έπνιξε με βίαιες δαγκωματιές το δικό μου κατοικίδιο που δεν ενοχλούσε κανέναν. Μια χήνα μέσα σε μια λίμνη αίματος , μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο δικό μας περιφραγμένο σπίτι!

Μια οικογένεια που έχει αντίληψη των ευθυνών απέναντι σε αυτή την κοινωνία, που σκέφτεται τον συγχωριανό του και ουδέποτε άφησε ελεύθερο να αλωνίζει στο χωριό κανέναν του κατοικίδιο όπως και οι περισσότεροι εκ των κατοίκων, έχουν την συναίσθηση της ευθύνης. Σκυλιά που ενώ έχουν ιδιοκτήτη κυκλοφορούν και προκαλούν ζημιές, δαγκώνουν τους περαστικούς ή πολύ απλά δεν αφήνουν άνθρωπο να κυκλοφορήσει όταν βρεθούν στους δρόμους. Σκυλιά που ανήκουν σε ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος ντροπής, που δεν σέβονται το χωριό τους.

Ντροπή σας που προκαλείτε κακό στα Σπαρτιά που την σήμερον ημέρα περιμένουν ν α ζήσουν από τον Τουρισμό. Γιατί ποιος άνθρωπος θέλει να ταξιδέψει σε ένα μέρος που ζουν άτομα χωρίς καμία υπευθυνότητα;

Ο ιδιοκτήτης φανερά δυσαρεστημένος με δική του πρωτοβουλία κρέμασε την χήνα του στον κάδο θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σε όσους μπαίνουν και βγαίνουν από το χωριό.

ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

11130871 10205401572070915 1094347263 o




00 inkefalonia general ad 300X250