Επίσκεψη Π. Χαϊκάλη στο Νοσοκομείο: Το είδε από την καλή και από την… ανάποδη!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 15:38

Επίσκεψη Π. Χαϊκάλη στο Νοσοκομείο: Το είδε από την καλή και από την… ανάποδη!

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου έκανε νωρίς το πρωί ο Παύλος Χαϊκάλης, συνοδευόμενους από τους τρεις υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γιώργο Τζωρτζάτο, Σταύρο Λυκούδη και την κα Γιώτα Τραυλού Αποστολάτου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο κ. Χαϊκάλης, είχε εν αρχή συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Αυγουστάτο, ο οποίος του τόνισε πως σχεδόν όλα στο Νοσοκομείο λειτουργούν καλά. Ωστόσο με την έλευση στο γραφείο του διοικητή του εκπρόσωπου των εργαζομένων (πλην ιατρών) κ. Σπύρου Σακαλή, ο Παύλος Χαϊκάλης άκουσε από το στόμα του κ. Σακαλή για τις ελλείψεις που έχει αυτή τη στιγμή το Νοσοκομείο Αργοστολίου, σε προσωπικό και γιατρούς.

Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης έκανε και επισκέψεις σε επιμέρους τμήματα του Νοσοκομείου μαθαίνοντας από τους ίδιους τους εργαζομένους, τους ασθενείς και τους γιατρούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Τον Παύλο Χαϊκάλη χαιρέτησε εγκάρδια και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, ο οποίος είχε φτάσει τυχαία στο Νοσοκομείο για να επισκεφτεί κάποιον ασθενή γνωστό του.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ