Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών : Καταδίκη της επίθεσης σε Κανέλλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 13:23

Φωτο Αρχείου

Φωτο Αρχείου

Το εγχώριο πρόσωπο του φασισμού πρόβαλε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση αυτή τη φορά την αποτρόπαιη μορφή του.
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών καταδικάζει με κάθε τρόπο την πράξη αυτή της χειροδικίας του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής εναντίον δύο υποψηφίων βουλευτών.
Οι συνεχείς φασιστικές επιθέσεις του Συστήματος εναντίον ανέργων, αρρώστων, παιδιών και όλων των Ελλήνων, πλέον βρήκαν έδαφος και νομιμοποίηση και στα τηλεοπτικά πάνελ.
Η αναλγησία του Συστήματος ,η αλαζονεία , η διαφθορά και η ατιμωρησία γεννούν τελικά τέτοια φαινόμενα
Η ακραία αυτή πράξη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ σήμερα το πρωί, καταδεικνύει ότι όλα αυτά τα σκουλήκια που ψυχορραγούν μέσα στα απόνερα που άφησε ο γερμανικός ναζισμός του περασμένου αιώνα αλλά και τα ευρωπαϊκά φασιστικά κόμματα του τωρινού, επιμένουν να χτυπούν την ελληνική κοινωνία χωρίς να κρατούν ούτε καν τους τύπους.
Ένα πράγμα θα πρέπει να κρατήσουμε από το σημερινό περιστατικό που έτσι κι αλλιώς θα πάρει το δρόμο των ποινικών δικαστηρίων: ότι θα πρέπει να γρηγορούμε και να είμαστε σε επαγρύπνηση. Η πατρίδα μας δεν είναι πρόσφορο έδαφος για να βλαστήσει και να αναπτυχθεί ο φασισμός, όποιο κι αν είναι το πρόσωπό του. Στο χέρι μας είναι να τον απομονώσουμε.

Γραφείο Τύπου ΚΑΠ