Εκδηλώσεις μνήμης Αντώνη Τρίτση - «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 21:28

Εκδηλώσεις μνήμης Αντώνη Τρίτση - «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»

ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ Δελτίο Τύπου Το Σάββατο 26 Μαϊου 2012, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα η έναρξη των εκδηλώσεων «Τρίτσεια 2012» (αγώνες Στίβου) που γίνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Αντώνη Τρίτση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ).


Εφέτος με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του Αντώνη Τρίτση τα Τρίτσεια διοργανώθηκαν στην Κεφαλονιά από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ) και τον ΣΕΒΑΣ - σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση - και προσέλαβαν ξεχωριστό εορταστικό χαρακτήρα.
Στην τελετή έναρξης, το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Μοσχόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο το γεγονός της διεξαγωγής των αγώνων για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά. Στη συνέχεια ευχαρίστησε την ΚΕΔΗΚΕ -και τον πρόεδρό της κ. Α. Κωνσταντάκη- για την ηθική, οργανωτική και οικονομική στήριξή τους καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντεςαθλητές τόσο βετεράνους όσο και συμπολίτες μας.


Ο κ. Μοσχόπουλος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Α. Τρίτση του οποίου χαρακτηριστικό γνώρισμα υπήρξε η αγωνιστικότητα τόσο στον αθλητικό όσο και στον πολιτικό στίβο. Τέλος ενημέρωσε το κοινό ότι το Ίδρυμα Α.Τ. σε συνεργασία με άλλους φορείς προγραμματίζει στο επόμενο διάστημα εκδηλώσεις μνήμης, η πρώτη των οποίων θα λάβει χώρα στις 24 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Μετς (περιοχή κατοικίας του Α.Τρίτση)
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε σχετικό βίντεο του Ιδρύματος με στιγμιότυπα από τη ζωή και τη δράση του μεγάλου αθλητή και πολιτικού.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250