Το δελτίο της αστυνομίας για την σύλληψη του ζευγαριού με τα ναρκωτικά στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 20:06

Το δελτίο της αστυνομίας για την σύλληψη του ζευγαριού με τα ναρκωτικά στο Αργοστόλι

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση σε βάρος αστυνομικού και ημεδαπή για κατοχή μικροποσότητας κάνναβηςΚατασχέθηκαν δύο κιλά κάνναβης, το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά και το χρηματικό ποσό των (1.470) ευρώ.



Συνελήφθησαν, χθες (24-05-2012) το μεσημέρι στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ένα ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 29 και 38 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της αντίστασης.

Ειδικότερα σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 38χρονου στην περιοχή Προκοπάτων Κεφαλονιάς, διαπιστώθηκε να μεταφέρει ένα χαρτοκιβώτιο με δύο συσκευασίες που περιείχαν, 2 κιλά περίπου ακατέργαστης κάνναβης.

O 38χρονος κατά τον έλεγχο αντιστάθηκε στον αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ χτυπώντας τον με ένα καδρόνι επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης.

Ο 38χρονος ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία που διέμενε με την 29χρονη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε:

• μικροποσότητα κάνναβης βάρους (4,2) γραμμαρίων
• δύο κινητά τηλέφωνα
• το χρηματικό ποσό των 1.470 €

Επιπλέον στο όχημα της 29χρονης, βρέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ το αυτοκίνητο του 38χρονου κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.