Ευχαριστήριο Σπύρου Κουνάδη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 13:07

Ευχαριστήριο Σπύρου Κουνάδη

Κατ' αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ την κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την εκλογική της νίκη και να της ευχηθώ καλή δύναμη για την σκληρή δουλειά που την περιμένει ως εκπρόσωπο των νησιών μας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες συμπατριώτες μου που με τίμησαν στις πρόσφατες εκλογές με την προτίμησή τους.

Ήταν μία δύσκολη εκλογική αναμέτρηση για μένα, αφενός διότι το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχα έλαβε μόλις 18% και αφετέρου διότι προσωπικά είχα στην διάθεσή μου ουσιαστικά μόνο 13 μέρες για την μάχη του σταυρού, απέναντι σε άλλους υποψηφίους που επί χρόνια δούλευαν την υποψηφιότητά τους.

Παρόλα αυτά, η τοπική κοινωνία στάθηκε στο ύψος της, μαζί μου στην κάλπη συμπορεύτηκε ένας τεράστιος αριθμός πολιτών, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν ισχυρές υγιείς δυνάμεις έτοιμες κάθε στιγμή να δώσουν την μάχη για ιδέες, για αρχές, για ανατροπές.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κοντινούς μου συνεργάτες και φίλους, που με αγωνιστικότητα και λεβεντιά στήριξαν την υποψηφιότητά μου.

Ο δικός μου αγώνας συνεχίζεται, πάντα μέσα από το πλαίσιο που έθεσα στην προεκλογική περίοδο που διανύσαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Φιλικά

Σ.ΚΟΥΝΑΔΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250