Απάντηση της Κούλας Ζαμπέλη στο Δήμο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 14:06

Απάντηση της Κούλας Ζαμπέλη στο Δήμο Κεφαλονιάς

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς, αναφέρετε ότι τα οποιαδήποτε σχόλια δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης από πλευράς σας, ωστόσο εκδίδετε Δελτίου Τύπου για να δικαιολογήσετε το ταξίδι τούτο. Αρα ενώ λέτε ότι δε θα απαντήσετε, εκδίδετε ολόκληρο δελτίου τύπου για να (μην) απαντήσετε?

Τα τρανταχτά πολιτικά ονόματα που αναφέρετε και ξανα-αναφέρετε, δυστυχώς δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία μας, γιατί είδαμε τη συνεισφορά τους στο νησί μας και κατά την περίοδο των σεισμών.

Επειδή με ενημέρωσαν ότι το δελτίου τύπου με φωτογραφίζει, ωστόσο  δεν συγκαταλέγομαι σε καμία από τις κατηγορίες που αναφέρετε γιατί τα σχόλια μου ούτε  ανώνυμα ήταν, αλλά ούτε και είμαι δήθεν ειδήμονας, αναγκάζομαι να σας απαντήσω :

Βρισκόμαστε  ενεργά στο χώρο του τουρισμού από το 1988, η οικογένεια μου έφερε τα πρώτα κρουαζιερόπλοια στην Κεφαλονιά και εξυπηρετούμε το 75 % των σημερινών αφίξεων (είτε ως ναυτιλιακός είτε ως τουριστικός πράκτορας [αλλά είμαι σίγουρη ότι είστε τόσο σχετικοί που δεν  γνωρίζετε  καν τι σημαίνει αυτό]) . Εχω εξειδικευμένες σπουδές πάνω στον τουρισμό και έχω πάρει πτυχίο από την ΙΑΤΑ στη Γενεύη το 1998. Πέραν των σπουδών, η πρακτόρευση τόσων πλοίων μας έχει ανταμείψει με μεγάλη εμπειρία.

Εμείς δεν κάνουμε τους παντογνώστες. Απλά γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο  μας.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω να συμμετέχω σε ένα Συνέδριο Φυσικοθεραπείας (που λέει ο λόγος) και να κάνω και τη σχετική.

Στο Δήμο όμως, ποιος είναι σχετικός με το αντικείμενο που τον στέλνουμε να διαχειριστεί τις τύχες μας? Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι πως η Κερκυρα με 400 + αφίξεις ετησίως, δεν στέλνει κανέναν στο Μαιάμι και αρκείται στον αντιπρόσωπο της Κεφαλονιας των  λιγότερων από  100  αφίξεων. Η Κέρκυρα μάλλον θα γνωρίζει κάτι παραπάνω….

Δυστυχώς θα αναγκαστώ να επαναλάβω ότι οι συμφωνίες δεν κλείνονται στην Collins Avenue στο Μiami με pina colada και φωτογραφίες. Και εν πάσει περιπτώσει όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.  Μέχρι τώρα μόνο ζημιά έχει γίνει.

Για μας θα κλείσει το θέμα εδώ.

Κούλα Ζαμπέλη




00 inkefalonia general ad 300X250