«Καθάρισαν» οι Λουρδάδες!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 11:11

«Καθάρισαν» οι Λουρδάδες!

Είδαν και αποείδαν οι κάτοικοι των Λουρδάτων ότι δεν γίνεται τίποτα στον τομέα της καθαριότητας από το Δήμο στο χωριό τους και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» και μαζική συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους, καθαρίστηκαν χώροι από το γεφύρι μέχρι και την παραλία.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο Χρήστος Κοσμάς, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ο Πλάτανος», μίλησε στο inkefalonia αναφορικά με αυτή την πρωτοβουλία: «Αποφασίσαμε να καθαρίσουμε την περιοχή εν όψει την τουριστικής περιόδου που ξεκινάει. Ξεκινήσαμε από το γεφύρι και κατεβήκαμε κατά μήκος στην παραλία, το Παλιόφουρνο και ξαναβγήκαμε στο ξενοδοχείο «Λάρα». Καθαρίσαμε και την παραλία του Λουρδά. Βγάλαμε 30 μεγάλες σακούλες από σκουπίδια. Μαζέψαμε μπουκάλια και τενεκεδάκια από την άμμο. Έχει μείνει και ένα κομματάκι προς το Λιθερό που θα το κάνουμε μέσα στην εβδομάδα ώστε να έχουν καθαριστεί τα κεντρικά σημεία του χωριού στα Λουρδάτα. Παράλληλα, ασβεστώσαμε και το γεφύρι και ξεκινήσαμε να ασβεστώνουμε και τα δέντρα του σχολείου».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250