Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κεφαλονιάς: Ανοικτή πρόσκληση σε Δήμο, Εργατικό Κέντρο, Εθελοντικές Οργανώσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 09:52

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κεφαλονιάς: Ανοικτή πρόσκληση σε Δήμο, Εργατικό Κέντρο, Εθελοντικές Οργανώσεις

Η ομάδα εθελοντικής δράσης Κεφαλονιάς καλεί το Δήμο, το Eργατικό Kέντρο καθώς και συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις να συνεργαστούν με το κίνημα για φθηνά αγροτικά προϊόντα στο νησί μας (κίνημα της πατάτας) προσφέροντας αντίστοιχους χώρους για προσέλευση και συμπλήρωση έντυπης φόρμας παραγγελίας που θα σας προμηθεύσουμε αρχικά για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σας ενημερώνουμε ότι η δράση μας που αφορά αρχικά τα αγροτικά προϊόντα είχε ευρεία αποδοχή από τους συμπολίτες μας πάνω από 200 οικογένειες παράγγειλαν ποσότητα που αγγίζει τους 5 τόνους τις 2 πρώτες ημέρες του κινήματος και αυτό πιστεύουμε ότι με το χρόνο θα αυξηθεί θεαματικά αποδεικνύοντας ότι και μας έχει αγγίξει η οικονομική κρίση αλλά και ότι υπάρχει διάθεση από τον κόσμο να πατάξει την αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες.

Η ελάχιστη ποσότητα για να έλθει το παραπάνω προϊόν και συγκεκριμένα πατάτα Α ποιότητας (AGRIA) κιτρινόσαρκη είναι 25 τόνοι από την Άνω Βροντού Σερρών ενός χωριού σε υψόμετρο 1100 μέτρων που οι κάτοικοί του είναι στην πλειοψηφία πατατοπαραγωγοί και για το λόγο αυτό ζητούμε από τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτό το κίνημα και την προσπάθειά μας να απαλλαγούμε όσο μπορούμε από τα οικονομικά βάρη της καθημερινότητάς μας.

Η τιμή του 20κιλου σακιού είναι 7 Ευρώ και η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να αναζητήσετε την φόρμα παραγγελίας η να έλθουν σε επαφή μαζί μας ο Δήμος, σύλλογοι και εθελοντικές οργανώσεις είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημιουργήσαμε και το ιστολόγιο μας στο διαδίκτυο στην διεύθυνση http://eodkef.blogspot.com/ στην οποία μπορείτε να μπαίνετε και να πληροφορείστε σχετικά με τα προϊόντα τις τιμές τους την ποιότητά τους καθώς και τον τόπο και χρόνο παράδοσης αυτών.