Μέγα γλέντι Κεφαλλονιτών στην Αθήνα με την σύμπραξη Π.Σ.«Ευκοσμίας» και «Αίνου»! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 18:39

Μέγα γλέντι Κεφαλλονιτών στην Αθήνα με την σύμπραξη Π.Σ.«Ευκοσμίας» και «Αίνου»! (εικόνες + video)

Πραγματικά ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση, που θα μείνει για καιρό στη μνήμη όσων βρέθηκαν στην Αθήνα (στο κέντρο «Πειρατικό» στον Αλιμο) και την έζησαν από κοντά! Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος «Ευκοσμία» (οι απόδημοι των χωριών της Λειβαθούς) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάτων «Ο Αίνος», ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα το Σάββατο το βράδυ ήταν εξαιρετικό. Κείμενο - Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος

Η πρόεδρος της του Π.Σ. «Ευκοσμία» κα Όλγα Γεωργοπούλου και ο πρόεδρος του «Αίνου» Μπάμπης Μινέτος, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αυτό που καιρό σχεδίαζαν. Να φέρουν κοντά τους Κεφαλλονίτες που μένουν στην Αθήνα με αυτούς που διαμένουν στο νησί. Και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς η τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης, αποτελεί μεγάλο κίνητρο πλέον και για νέες αναλόγου περιεχομένου πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο τέως δήμαρχος Λειβαθούς και νυν επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει και να συνομιλήσει με συμπατριώτες μας που διαμένουν μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Η κα Γεωργοπούλου στον χαιρετισμό της αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στην εκδήλωση, έκανε και μία πρόταση για να μπουν σήμανση της τροχαίας που να κατατοπίζει τους τουρίστες για την πρόσβαση στα αξιοθέατα, τις εκκλησίες στα χωριά της Λειβαθούς.

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν το χορευτικό του Συλλόγου «Αίνος» , αλλά και η τραγουδιστική του παρέα, υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και πάντα ανάλογες εκδηλώσεις.

Παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφίες

Σύντομα οι φωτογραφίες της εκδήλωσης και στη σελίδα μας στο facebook
https://www.youtube.com/watch?v=kQHH43KQzA8


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250