Ελένη Λουκέρη: «Κύριε Θεοφιλάτε οφείλετε έστω και τώρα να αναθεωρήσετε την απόφαση σας»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 10:45

Κύριε Θεοφιλάτε, Επιτέλους βρήκατε τη λαλιά σας! Χαίρομαι δε ιδιαίτερα για το όλο στήσιμο της απάντησης σας μέχρι και επίκληση στα Θεία κάνετε! Φαντάζομαι ότι ως σωστός Χριστιανός όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα λάβετε τη σωστή μεταχείριση .

Αναφερθήκατε στον πατέρα μου και πραγματικά ενθουσιάστηκα που το κανάτε αυτό , γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να τονίσω ότι εγώ δεν μεγάλωσα σε ένα σπίτι που αναφέρεται σε «γύφτους» αλλά σε ανθρώπους , σε ένα σπίτι που απλόχερα έδινε τη βοήθεια του σε όποιον τη χρειάζεται .

Οφείλετε έστω και τώρα να αναθεωρήσετε την απόφαση σας, όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και είναι σοφοί εκείνοι που μπορούν έστω και κατόπιν εορτής να τα αποδεχθούν και να τα διορθώσουν.

Παράλληλα θα ήθελα να μου εξηγήσετε με ποια λογική στεγάσατε σε «μια εγκαταλελειμμένη και καθημαγμένη βίλλα» όπως εσείς τη χαρακτηρίσατε μια οικογένεια με μικρά παιδιά !Είναι αξιοπρεπής χώρος αυτός? Είναι πραγματικά ανθρωπιστική κίνηση αυτή? Επίσης να μου εξηγήσετε από πότε φέρετε δικαίωμα αποφασίσομεν και διατάσομεν για τη δημοτική περιουσία , ρωτήσατε πόσες άλλες οικογένειες έχουν ανάγκη? Κάνατε μοριοδότηση ? Με ποια κριτήρια επιλέξατε ότι αυτοί και μόνον αυτοί δικαιούνται την παραχώρηση του οικήματος?

Είστε δημοτικός σύμβουλος.... Απαντήσατε ποτέ τις αιτήσεις ιδιωτών για εκμετάλλευση του ακινήτου... αιτήσεις που χρόνια περιμένουν απάντηση σας! Υποθέτουμε ότι δεν τις γνωρίζατε λοιπόν... και δεδομένου ότι είστε και ανθρωπιστής για ποιο λόγο κύριε Θεοφιλάτε παραχωρήσατε το οίκημα το οποίο ήδη έχουν επισκεφθεί τα ΑΜΕΑ για τη στέγαση τους?

Αν πείτε ότι και αυτό δεν το γνωρίζατε ρωτήστε τον πρόεδρο του συμβουλίου της κοινότητας μας κύριο Αραβαντινό Νικόλαο, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν ζητάτε και συχνά τη γνώμη τους.... Το είδαμε πως τους παρακάμψατε!

Δεν τηρήσατε καμία νόμιμη διαδικασία , δεν σεβαστήκατε τον κόπο του «Μεταξωτού» να δημιουργήσει μια όμορφη τουριστική επιχείρηση! Στόχος σας και λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτό , είναι να δημιουργήσετε μια νέα Κάτω Αχαγιά στην πατρίδα μου.

Ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο και μόνο ο Βασίλης ο Ρουχωτάς και ο Νέστορας ο Βεντούρας βρέθηκαν να πούνε ΟΧΙ. Ντροπή σε όλους σας! Περίμενα καρτερικά μια αντίδραση από τον Δήμαρχο , ο οποίος όφειλε να σας έχει παραιτήσει... καμία δήλωση.... Ησυχία.... Αποδεικνύεται λοιπόν ότι συντάσσεται και εκείνος με τον κύριο Σαββαόγλου που δήλωσε σήμερα το πρωί μπροστά σε τόσα άτομα και μπροστά σε ιερέα που ακριβώς γράφει το Ληξούρι!

Αυτοί είστε!
Αυτά για εσάς και τους ομοίους σας, ...και φυσικά με αγάπη!

Ελένη Λουκέρη




00 inkefalonia general ad 300X250