Παναγής Βλάχος:Επιβάλλεται να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ και να αγωνιστούμε ενάντια στους κατακτητές εγχώριους και ξένους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 22:25

Παναγής Βλάχος:Επιβάλλεται να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ και  να αγωνιστούμε ενάντια στους κατακτητές εγχώριους και ξένους

Εν όψει του εορτασμού της σημερινής επετείου, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Τότε η Ελλάδα και οι Έλληνες μεγαλούργησαν και αντιστάθηκαν στον φασισμό και στην επερχόμενη σκλαβιά της Ελλάδος και έτσι δημιούργησαν το ηρωικό έπος του 40. Δυστυχώς φίλες και φίλοι ο φασισμός με άλλο προσωπείο αυτή τη φορά, έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα της πατρίδας μας και είναι πιο επιτακτικό να ξαναδημιουργήσουμε το έπος του 40. Και τι εννοώ με τον όρο φασισμός με άλλο προσωπείο;  

Φασισμός και κατοχή της πατρίδας μας είναι η εξαθλίωση του λαού, οι 4000 αυτοκτονίες.

Φασισμός είναι να υπόσχεσαι αντιμνημονιακές πολιτικές και ψεύδινα να υφαρπάζεις την ψήφο του λαού και να τον συνθλίβεις μετά χωρίς οίκτο.

Φασισμός είναι όταν έχεις εγκαθιδρύσει κοινοβουλευτική δικτατορία στο όνομα της Δημοκρατίας.

Φασισμός είναι όταν περιφρονείς τον λαό και δεν τον αφουγκράζεσαι ούτε στο κατ΄ελάχιστο.

Φασισμός και κατοχή της πατρίδας είναι όταν έχεις παραχωρήσει την Εθνική κυριαρχία της πατρίδας σου και ξεπουλάς τον Εθνικό πλούτο έναντι πινακίου φακής.

Φασισμός είναι να οδηγείς την νέα γενιά στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της μετανάστευσης, και όλα αυτά φίλες και φίλοι με εκτελεστές την σύγχρονη κυβέρνηση Τσολάκογλου την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας.

Φίλες και φίλοι για όλα αυτά σήμερα επιβάλετε να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ και να αγωνιστούμε ενάντια στους κατακτητές εγχώριους και ξένους. Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι ενάντια σε όλους αυτούς που στερούν το μέλλον της Νέας γενιάς και να κλείσουμε τ΄ αυτιά στα ψεύδη που μας πασάρουν οι σύγχρονοι εφιάλτες που μας κυβερνούν. Καλή λευτεριά

Παναγής Βλάχος

Μέλος Ν.Ε Κοινωνικής Συμφωνίας
Πρώην Νομαρ. Σύμβουλος Κεφ/νιας και Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250