Σκόρπισαν αισιοδοξία τα νιάτα στην παρέλαση του Αργοστολίου (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 20:45

Σκόρπισαν αισιοδοξία τα νιάτα στην παρέλαση του Αργοστολίου (εικόνες)

Αισιοδοξία σκόρπισαν τα νιάτα της Κεφαλονιάς, στη σημερινή μαθητική παρέλαση στο Αργοστόλι κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής  

Μαθητές από τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού, οι Αθλητικοί Σύλλογοι ΝΟΑ και ΝΟΚΙ, οι σπουδαστές της ΑΕΝ, οι πρόσκοποι, οι σπουδαστές της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών και το Λύκειο Ελληνίδων, παρέλασαν μπροστά στους επισήμους, αλλά και στις κινήσεις πολιτών που με πλακάτ και πανό έδειξαν να αντιδρούν στην πολιτική της Κυβέρνησης. Μάλιστα, στην «απέναντι πλευρά» και όχι στην εξέδρα των επισήμων επέλεξε να παρακολουθήσει την παρέλαση η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Δείτε την δήλωσή της

https://www.youtube.com/watch?v=AQOP3B8fb4g

Στην παρέλαση την κυβέρνηση εκπροσώπησε ιδικός γραμματέας διοικητικού τομέα κοινοτικών πόρων και υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Ιατρίδης.


Όλες τις φωτογραφίες μπορείτε εύκολα να τις αποθηκεύσετε (κλικ στην ένδειξη Download this image στην εκάστοτε φωτογραφία), ενώ σύντομα θα προστεθούν και στη σελίδα μας στο Facebook.


Ετικέτες: