Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς: Φαίνεται ότι συνείδηση είναι η αίσθηση ότι κάποιος μας παρακολουθεί…….

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 11:34

Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς: Φαίνεται ότι συνείδηση είναι η αίσθηση ότι κάποιος μας παρακολουθεί…….

Οπορτουνιστική Κομμουνιστική Αριστερά και διάφοροι αντιπολιτευόμενοι έκαναν γαργάρα την καταγγελία της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για κανονικό φακέλωμα των υπαλλήλων, κατόπιν ανάθεσης προμήθειας ηλεκτρονικού μηχανήματος παρακολούθησης του προσωπικού (είσοδος έξοδος υπαλλήλων και λήψη φωτογραφίας).

Μόνο σχετική ερώτηση έκανε ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Σεπτεμβρίου και πήρε την αποστομωτική απάντηση από αυτόν που παριστάνει τον Δήμαρχο: Δηλώνω άγνοια επί του θέματος.

Είχε προηγηθεί όμως η απευθείας ανάθεση των 15.000 ευρώ από την λεβεντογέννα Κρήτη και ήταν κατά σύμπτωση ακριβώς στο όριο της ανάθεσης παρά 1,38 ευρώ....Υπογράφοντας ο α.α. Σάββας Σαββαόγλου, η νέα γενιά δημοκρατικών.... Αυτοδιοικητικών.
χαφιεδισμός, δωσίλογοι της κατοχής και επίορκοι υπάλληλοι σε πλήρη δράση.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι ο τερματικός υπολογιστής με όλα τα δεδομένα σε ποιανού τα χέρια θα είναι και ποιοι άλλοι μπορού να έχουν πρόσβαση;

Το ηλεκτρονικό μάτι-κάμερα είναι εμφανής στο σύστημα και μη μας πουν ότι δεν υπάρχει. Η φωτογραφική λήψη και μάλιστα ηλεκτρονική αντίκειται στα περί προστασίας των ευαίσθητών προσωπικών δεδομένων ναι ή όχι;
Καλούμε τους συναδέλφους σε ανυπακοή για το ανοιχτό φακέλωμα γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή σε ένα σάπιο καθεστώς αστικής δημοκρατίας.

 

ΕΞΩ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250