Γυναίκα της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν αυτή που συνέλαβε τον δολοφόνο, ενώ οι συνάδελφοί της παρακολουθούσαν απαθείς!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 16:24

Γυναίκα της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν αυτή που συνέλαβε τον δολοφόνο, ενώ οι συνάδελφοί της παρακολουθούσαν απαθείς!

Σημείωση inkefalonia.gr: Σε πολλές φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιήσει αθηναϊκά και πατρινά σάιτ εμφανίζεται η κεφαλλονίτισα αστυνομικός Σπυριδούλα Μιχαλάτου. Το δικό μας κορίτσι, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, καθώς βρίσκεται με απόσπαση στην πρεσβεία της Άγκυρας.     Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου μπροστά σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία στεκόταν άπραγη, ενώ μόνο μία κοπέλα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει. Μάλιστα, η αστυνομικός φέρεται να φώναζε προς τους συναδέλφους της να σπεύσουν προς βοήθειά της με τους τελευταίους να απέχουν με τη δικαιολογία ότι «οι δράστες είναι πολλοί».

Η γυναίκα αστυνομικός, μόνη της, έριξε στο έδαφος τον δράστη, τον ακινητοποίησε βάζοντάς του το όπλο στην πλάτη και του φόρεσε χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί η ολιγωρία των οργάνων της τάξης (ομάδα ΔΙΑΣ), που τόσο στην περίπτωση των αφισοκολλητών στο Πέραμα όσο και στην περίπτωση του 34χρονου στο Κερατσίνι, στέκονταν άπραγες, με τη δικαιολογία ότι ενδεχόμενη εμπλοκή τους ίσως επιδείνωνε την κατάσταση.

Αλγεινές εντυπώσεις επίσης είχε προκαλέσει και προ ημερών η στάση της ΕΛ.ΑΣ. όταν, παρουσία της εισαγγελέως Πειραιώς, επιχείρησε να μπει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανιζόμενη ωστόσο ευθύς μόλις έκανε την εμφάνισή του εκεί Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος «έλουσε» άπαντες με βαριές ύβρεις που δύσκολα αναπαράγονται, ενώ υψηλόβαθμοι αστυνομικοί, εισαγγελέας και δυνάμεις απλά κοιτούσαν σιωπηλοί, για να αποχωρήσουν λίγη ώρα αργότερα από το σημείο..

Πηγή: thebest.gr